Familia Beckham ”își construiește un tunel secret de evadare” din casă

Familia Beckham ”își construiește un tunel secret de evadare” din casă

Conform Metro.co.uk, familia Beckham ”își construiește un tunel secret de evadare” din casă, de frica hoților. Celebrul fotbalist David Beckham și soția sa, Victoria, se tem de posibilele tentative de furt asupra vilei în care locuiesc alături de copii.
Apropiații lor susțin că vedetele plănuiesc o rută subterana de evadare ce pleacă din vila Cotswolds către garajul lor de lux. În plus, fostul fotbalist de 45 de ani și fosta cântăreață a trupei Spice Girls, de 46 de ani, își mai construiesc o cramă de mari dimensiuni precum și o cameră securizată.

Familia Beckham ”își construieste un tunel secret de evadare” 

Ideea tunelului secret de evadare le-a venit celor din familia Beckham după ce fotbalistul Dele Alli a fost jefuit în casa sa, din nordul Londrei. De frică și după ce rata jafurilor în rândul vedetelor a crescut, au decis să își construiască un adăpost securizat sub conacul lor, în caz de atac.
”Noile modificări includ o pivniță nouă, construită sub extensia actualului garaj, conectate de un tunel. Pivnița este pentru depozitarea vinului și va fi asociată cu casa principală. Va spori și nivelul de siguranță pentru ocupanții proprietății”, susține agentul cu care soții Beckham lucrează.

Familia Beckham, în izolare la Cotswolds 

De când a început pandemia de coronavirus pe întreg globul, David Beckham, Victoria, Romeo (17 ani), Cruz (15 ani) și Harper (8 ani) s-au izolat în vila sus menționată, situată în mediul rural. Brooklyn s-a izolat alături de iubita lui, în Los Angeles.
În anul 2018, locuința Cotswolds a fost ținta a două tentative de intrare prin efracție. Familia nu se afla în reședință, în acele momente. Infractorii au fost alergați și alungați de 7 paznici și 2 câini de atac. Vila Cotswolds este estimată la 6 milioane de lire sterline și este situată în Great Tew, Oxfordshire.