Familia își dă consensul să fie deconectat de la aparate fratele lor, lăsat să moară – EROARE, omul era un altul, adevăratul frate se ”odihnea” în închisoare!

O femeie din New York dă în judecată un spital după ce i-a autorizat pe doctori să întrerupă susținerea vieții pentru un bărbat pe care l-a crezut fratele ei pe baza identificării celor de la spital.

Shirell Powell a dat în judecată spitalul St. Barnabas din Bronx după ce ea, și alți membri ai familiei, au suferit inutil pentru pierderea fratelui ei, deoarece spitalul a identificat incorect un om cu un nume similar.

Potrivit dosarului, Freddy Clarence Williams a fost spitalizat pe 15 iulie, după ce a fost găsit inconștient pe stradă, cu leziuni cerebrale ca urmare a supradozajului de narcotice.

Potrivit surselor, spitalul a verificat arhivele sale pentru a vedea dacă Frederick Williams a mai fost tratat anterior și, prin urmare, familia a fost contactată. Problema: spitalul este acuzat că a greșit Fred Williams-ul!.

„Asta e fratele meu mai mic, asa ca a fost foarte dureros”, a spus Powell la New York post. ”Eram îngrijorată, rănită, plângând, țipând, chemând pe toată lumea, a fost o senzație oribilă.”

Powell a mai spus că omul crezut a fi fratele ei avea un tub în gură și era umflat atunci când l-a vizitat la spital pentru prima dată. Un alt frate al celui spitalizat a fost interogat pentru aceste erori de identitate. „El a intrat în cameră și a spus: ăsta nu este fratele meu”, a spus Powell.

În cele din urmă familia a decis că mai toate caracteristicile feței omului erau destul de similare și că lesne se putea strecura o greșeală.

Chiar și una dintre pretinsele fiice adolescente ale lui Frederick Williams a venit să-și ia un adio final.

Pe 29 iulie, Powell i-a autorizat pe doctori să retragă susținerea vieții. Să-l dezlege de la aparate și să nu-l mai nutrească artificial.

Nu trecu nicio lună când familia a fost informată de către medicul legist al orașului că a constatat o eroare la identificarea originală.

„Aproape că am leșinat fiind că am ucis pe cineva pe care nici măcar nu îl știu, am dat consimțământul”, a spus Powell la post.

Adevăratul Williams era în viață, într-o închisoare a orașului, informații necunoscute familiei sale în acel moment.

Femeia vrea acum despăgubiri de la spital pentru faptul că a suferit emoțional ”pierderea” fratelui, apoi, iarăși a suferit aflând că este viu dar a dat consensul medicilor să ”omoare” pe un altul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.