Familie spulberată de un şofer beat, în Drobeta Turnu-Severin. Tatăl mort, nepoţica de 7 luni în comă, fiica şi ginerele în stare gravă

Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu-Severin cu satul Cerneţi. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer beat. Tatăl a murit, iar fiica şi nepoţica acestuia, de numai 7 luni, se zbat între viață și moarte. La fel şi tatăl copilului.

Cei patru se îndreptau către Turnu Severin. La intrarea pe şoseaua de centură a oraşului Drobeta Turnu-Severin, şoferul trebuia să acorde prioritate, dar nu a oprit.

A ieşit în faţa unei maşini care circula regulamentar, iar impactul a fost teribil.
Lovitura a fost extrem de puternică. Maşina cu cei patru oameni s-a rostogolit 15 metri pe asfalt şi s-a oprit cu roţile în sus, pe marginea drumului.
Bebeluşul de 7 luni, o fetiţă, este în stare foarte gravă.
„Un sugar de 7 luni care a fost transportat la spital la Craiova pentru că era în comă”, a declarat medicul Aurora Grămescu, de la SAJ Mehedinţi.

Tot la Craiova a ajuns şi mama copilei, rănită puternic la cap. Iar la spitalul din Turnu-Severin au fost transportaţi tatăl fetiţei, dar şi socrul lui. Din păcate, acesta din urmă a decedat.
Şoferul care circula regulamentar a ajuns şi el la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice. Era băut.
Tânăra familie ar fi trebuit să facă nunta şi botezul peste doar zece zile.

Articolul precedentO româncă, stomatolg în Franţa, supranumită „măcelarul”, condamnată după ce a mutilat 22 de pacienţi
Articolul următorAsia Bibi, femeia creștină condamnată la moarte pentru blasfemie, scapă de pedeapsă. Decizia a înfuriat islamiștii
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno