Farmec își extinde rețeaua proprie de magazine

retea magazine gerovital
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, își extinde rețeaua proprie de magazine de brand în nordul țării și inaugurează 3 magazine Gerovital în Moldova: la Piatra Neamț, Iași și Suceava. De la începutul anului 2017, compania clujeană a deschis alte magazine de brand pe întreg teritoriul țării: în Craiova, Cluj, Ploiești, București și Timișoara.

“În acest an, Gerovital împlinește 50 de ani de excelență în cosmetică, o performanță la care am ajuns și prin sprijinul tuturor românilor. Încrederea și recunoștință primită din partea iubitorilor mărcii de-a lungul acestui timp a stat la bază extinderii pe care o avem planificată pentru acest an. În urmă multiplelor solicitări, am decis să deschidem 3 noi magazine în Piatra Neamț, Iași și Suceava, astfel încât toată regiunea Moldovei să poată beneficia de produse de încredere, inovatoare și eficiente. În cadrul magazinelor, vizitatorii vor avea la dispoziție o gamă variată de soluții de îngrijire, printre care și cea mai recentă linie de produse, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, prima gamă premium din portofoliul Farmec”, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.

Pentru lucrările de proiectare, amenajare și inaugurare a celor 3 magazine de brand a fost investită o sumă totală de peste 165.000 de euro.

Primul magazin Gerovital din Iași, inaugurat pe data de 21 iunie, este amplasat în incinta centrului comercial Iulius Mall, aflat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, și are o suprafața de 50 metri pătrați.

Situat pe stradă Calea Unirii, Nr. 22, în incinta centrului comercial Iulius Mall, magazinul Gerovital din Suceava are o suprafața de 44,3 metri pătrați și, începând cu data de 23 iunie, pune la dispoziția vizitatorilor toate produsele gamelor Gerovital și Aslavital.

Până la data de 30 iunie, vizitatorii ambelor magazine vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achiziționat. Iar primii 100 de clienți din Iași și primii 100 din Suceava vor primi un voucher valoric pe care să îl utilizeze la cumpărăturile viitoare.

De asemenea, toți vizitatorii magazinelor Gerovital vor putea efectua gratuit teste de dermoanaliza a tenului. Testul durează aproximativ 5 minute și, folosind anumite măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii, ajută la stabilirea tipului de ten. În conformitate cu acest rezultat, locuitorii din Iași și Suceava vor beneficia de asistentă personalizată din partea consilierilor prezenți în magazin.

Primul spațiu propriu Gerovital din zonă Moldovei a fost deschis la Piatra Neamț, la finalul lunii mai, în centrului comercial Shopping City Neamț, situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79.

În cadrul tuturor celor 3 comerciale Gerovital, pot fi regăsite produse destinate îngrijirii tenului, pielii , adresate tuturor segmentelor de consumatori. Printre cele cunoscute ale brandului sunt Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert Gerovital Men. De asemenea, consumatorii au la dispoziție gama Aslavital, cu o compoziție naturală 100%.

Farmec dispune în acest moment de 11 magazine Gerovital, amplasate pe întreg teritoriul țării. (surse: Bzi.ro/ Foto: oradeanul.ro)

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •