Fată de 18 ani oferă ajutor unui băiat de 19 ani, acesta o violează și o înjunghie de nouă ori mortal

Megan Newton, în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiată în spate de nouă ori după ce i-a oferit lui Joseph Trevor, 19 ani, un loc unde să stea peste noapte.

Tânărul în vârstă de 19 ani a înjunghiat-o și a violat-o pe Megan – lăsându-i trupul însângerat în pat, după care a fugit și a aruncat cheile apartamentului fetei, în încercarea de a-și acoperi urmele.

Filmările surprinse de o cameră de supraveghere îl arată apoi pe Trevor privindu-și mâinile pline de sânge în timp ce fuge.

Făptașul a fost condamnat pentru că a ucis-o pe Megan, el a spus inițial  prietenilor că „ar fi făcut ceva rău”.

Curtea a aflat anterior sentinței că Megan s-a cunoscut cu Trevor în noaptea tragică a morții sale la clubul de noapte Kiln din Newcastle. Potrivit the sun.

Și adolescentul i-a spus că este îngrijorat să se întoarcă la casa părinților săi, după ce fusese arestat și apoi eliberat de poliție, mai devreme, sub suspiciunea de infracțiuni legate de droguri.

Atunci, Megan îi oferă lui Trevor, pe care îl știa de la școală, un loc în care să se odihnească, într-un act de bunătate – ei luând un taxi până la casa ei.

Video CCTV arată cuplul care a ajuns la casa Fletcher Road, unde Trevor a declanșat apoi atacul furibund. Apoi a fugit de la scena crimei, acoperit de sânge.

Ulterior, el a fost găsit de poliție, era așezat pe un pod. Dar, după ce cadavrul lui Megan a fost găsit de un vecin îngrijorat care i-a găsit cheile, Trevor a fost ulterior arestat și acuzat.

Inspectorul principal de investigații, Cheryl Hannan, a declarat: „Trevor a efectuat un atac violent și susținut asupra lui Megan. I-a oferit cu amabilitate un loc unde să stea peste noapte, deoarece luase droguri și fusese oprit de poliție și era îngrijorat de întoarcerea acasă. Acesya, în schimb, a violat-o și a ucis-o și a lăsat-o întinsă în pat.”

„Megan a fost o adolescentă foarte talentată, care cu muncă asiduă și dăruire obținuse atât de mult cu oportunitățile primite, cu râvna de a realiza mult mai mult. Acțiunile lui Trevor i-au curmat destinul lui Megan și șansa ca familia ei să o vadă că prosperă ca femeie de care erau pe bună dreptate foarte mândri.”

Într-o declarație, familia lui Megan a susținut că pierderea lor a fost „insuportabilă”.

Ei au adăugat: „Avem o inimă frântă și va rămâne mereu așa. Acest lucru nu ne va părăsi niciodată. Viața lui Meg a îmbogățit viața multora și din acest motiv nu va fi uitată niciodată și va fi iubită pentru totdeauna. Frumoasa noastră Megan nu a meritat nimic din toate acestea. Dar, acum după sentință, merită să se odihnească în pace.”

Judecătoarea, judecătorul Michael Chambers, a declarat: „Acesta rămâne un atac brutal și de durată comis în modul cel mai insensibil din propria casă. Megan Newton a avut toată viața în fața ei. Avea toate speranțele și visele unui copil de optsprezece ani.”

Trevor a fost condamnat la 21 de ani și 65 de zile. De asemenea, el a fost condamnat la opt ani pentru alte două acuzații de viol care au fost judecate simultan.

Familia lui Megan a spus că nu o va uita niciodată pe tânără, spunând că „nu merita nimic din asta”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here