Fata ucisă pentru …un sărut

Un tânăr de 21 de ani din New York,  a ucis-o pe prietena lui de 17 ani și apoi a postat fotografii ale corpului său pe Instagram, a făcut acest lucru din gelozie.

Fata s-ar fi sărutat cu un alt om în timp ce au fost la un concert sâmbătă seara.

Procurorul districtual din Oneida, Scott McNamara, a declarat că procuratura vede asasinarea lui Bianca Devins, de 17 ani, ca un caz de „tulburare emoțională extremă” după o investigație preliminară a evenimentelor care a condus la suspectul, Brandon Clark.

„Nu neagă crima, dar o atenuează.”  McNamara a declarat postului local că anchetatorii cred că Bianca „a sărutat pe altcineva la concert și asta l-a supărat.”

Cuplul a participat la un concert în New York cu o noapte înainte de crimă și se crede că s-au certat în drum spre casă.

Mi-e greu să înțeleg că cineva ar putea justifica luarea vieții unui alt om, doar pentru că a sărutat pe altcineva, a declarat McNamara.

Corpul a fost descoperit de către Poliție duminică într-un vehicul în Utica. Poliția a spus că anchetează cazul ca omucidere și tentativă de sinucidere.

În ceea ce privește relația lor, cei doi s-au întâlnit pe social media, platforma Instagram, aproximativ două luni în urmă.

Ei au folosit-o în principal ca un mijloc de comunicare. Relația lor a devenit intimă. Și-au petrecut timpul împreună și și-au cunoscut familiile.

Anchetatorii cred că omul a postat fotografii ale corpului fetei pe Instagram, cel puțin una  a fost viral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here