Femeia de 50 de ani care pare atât de tânără încât lumea crede că e prietena fiului său

Ai auzit de Puspa Dewi, femeia în vârstă de 50 de ani, din Indonezia, pe care lumea o confunda adesea cu prietenele celor doi fii ai săi? Ei bine, se pare că ea nu e singura care se confruntă cu această „problemă”.

Aspectul incredibil de tineresc al lui Liu Yelin are același efect asupra oamenilor. Liu Yelin are 50 de ani și trece drept @queenyelin pe Instagram.

Ea i-a hipnotizat cu înfățișarea sa tinerească pe cei care o urmăresc pe platforma de socializare. Recent, femeia a atras atenția la nivel global cu niște imagini în care apărea numai în bikini și o pereche de ochelari de ski.

Liu Yelin și fiul său

Pozele erau făcute în zona înghețată a lacului Baikal, la nord de granița cu Mongolia. Oamenilor nu le venea să creadă cât de bine arăta la vârsta ei.

Astfel, femeia imună la trecerea anilor s-a aflat din nou sub lumina reflectoarelor. Liu a ajuns subiect pentru presa internațională prima dată în luna mai a anului 2017.

Pare cu 30 de ani mai tânără

Atunci, ea a mărturisit că lumea o confundă adeseori cu prietena de 23 de ani a fiului său. Acest lucru a fost confirmat atât de fiul ei, Xie Yixuan, cât și de fotografiile în care cei doi apar împreună.

De atunci, numărul celor care o urmăresc pe platforma chinezească de socializare Weibo este în creștere. Astăzi, ea are peste 150.000 de fani, iar prezența sa începe să se facă simțită și pe Instagram.

„Mama a fost dintotdeauna frumoasă. Când era tânără, era considerată cea mai drăguță fată din școală. Aș spune că, odată cu trecerea timpului, a devenit și mai drăguță”, le-a spus Xie Yixuan reporterilor anul trecut.

Factorul genetic are și el un cuvânt de spus în ceea ce privește aspectul de invidiat al femeii de 50 de ani. Însă ea spune că exercițiile fizice sunt partea cea mai importantă a eforturilor ei îndreptate împotriva îmbătrânirii.

Liu a descoperit înotul cu 30 de ani în urmă și încă îl practică aproape zilnic. De asemenea, femeia ridică greutăți în fiecare zi, practică yoga și înoată în apă rece ca gheața.

Secretul tinereții veșnice se află în Asia

Liu Yelin spune că face exerciții în orice anotimp, preț de câteva ore pe zi. Anul trecut, Liu a traversat înot o strâmtoare din apele Malaeziei, parcurgând o distanță de 12 kilometri în 4 ore.

În 2016, ea a traversat fluviul Yangtse, din China, și fluviul Han, din Coreea de Sud. Cu câțiva ani în urmă, Liu Yelin a spus că visul ei este să arate bine în bikini la vârsta de 80 de ani.

Și s-ar putea să-i iasă. Ea a mai adăugat că speră că succesul ei va inspira alte femei să facă exerciții fizice „pentru a fi mai frumoase și a avea mai multă încredere în sine.”

Liu Yelin este doar una dintre mai multe „doamne ale tinereții veșnice” din Asia. Din același „club” mai fac parte Yang Dan, o prezentatoare meteo din China, în vârstă de 44 de ani, „zeița japoneză fără vârstă” Masako Mizutani (49 de ani) și creatoarea de modă din Taiwan Lure Hsu.

De la stânga la dreapta: Yang Dan, Masako Mizutani și Lure Hsu