Femeia ucisă și măcelărită în Veronese, doi albanezi arestați

Doi albanezi au fost arestați ca parte a investigației privind asasinarea lui Kadjia Bencheikh, femeia marocană în vârstă de 46 de ani, ucisă și tăiată în bucăți, al cărei corp a fost găsit pe 30 decembrie într-o livadă de măslini din Valeggio sul Mincio aproape de Verona. Femeia, aparent, cunoștea pe cei doi suspecți, compatrioții concubinului ei.


Peste o sută de femei din Italia, în fiecare an, sunt ucise de bărbați, aproape întotdeauna agresorii sunt tocmai acei care pretind că le iubesc. Este un adevărat masacru. La aceste crime se adaugă zilnic violențele care scapă de orice evidențe de date, dar, dacă nu este oprită la timp, este cu siguranță gata să producă și mai multe victime: de fapt, mii de femei sunt hărțuite, persecutate, atacate, bătute, rănite. Aproape 7 milioane, conform datelor ISTAT, sunt acelea care, pe parcursul vieții, au suferit cel puțin o formă de abuz.


Războiul împotriva femeilor pare să nu aibă niciun moment de pace, măcar cât să se adune răniții de pe câmpul de luptă!…