Femeie bătută cu cruzime și ucisă în propria casă – asasinul a fugit cu mașina ei

O femeie de 52 de ani a fost găsită moartă în casă la Pesaro, într-o baltă de sânge. Descoperirea tragediei a făcut-o fiul ei cel mare, care nu locuiește cu ea.

Sabrina Malipiero, 52 de ani, vânzătoare într-un supermarket, mama a doi copii, separată de ani de zile de soțul ei, cu care a păstrat relații excelente. Echipa mobilă Pesaro anchetează toți membrii familiei și vecinii. În casă nu există semne de intrare forțată: femeia de 52 de ani ar fi deschis ușa ucigașului ei.

După ce a bătut-o, lăsând-o plină de vânătăi, ucigașul a lovit victima cu un cuțit la zona gâtului: ea a sângerat până a murit. Acestea sunt rezultatele care au survenit de la prima examinare efectuată asupra cadavrului de către medicul legist Adriano Tagliabracci. La domiciliu, au fost efectuate mai multe investigații de către poliția științifică, dar încă nu știe dacă lipsește din casă ceva valoros. Înregistrările telefonice vor fi, de asemenea, analizate.

S-a găsit mașina victimei, un ucigaș fugar – Câteva ore mai târziu, poliția a găsit mașina victimei. Autovehiculul, gol, se afla într-un alt cartier din Pesaro, la aproximativ doi kilometri de locul crimei. Potrivit anchetatorilor, ucigașul ar fi fugit cu mașina lui Sabrina, un Daewoo Matiz negru. Autovehiculul a fost supus unei serii de anchete de către poliție, în căutarea oricăror urmele lăsate de persoana care a atacat victima. Potrivit tgcom24

Articolul precedentTraficanții de migranți din Africa au tăiat un deget unui copil pentru a șantaja părinții
Articolul următorParadă Gay la un centru de vară pentru copii sub șase ani
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno