Femeie de afaceri decapitată – fiindcă soțul a refuzat răscumpărarea

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O femeie de afaceri mexicană a fost decapitată după ce soțul a refuzat răscumpărarea

Un corp decapitat al unei femei de afaceri mexicană a fost descoperit cu o notă din care reiese că a fost ucisă pentru că soțul ei  „nu a vrut să plătească o răscumpărare”.

Corpul Susanei Carrera a fost găsit miercurea trecută într-o pungă, într-o parcare din Coatzacoalcos, în statul Veracruz. A fost răpită cu o săptămână în urmă în fața casei unui prieten, unde s-a dus să-și ia unul dintre copii.

Filmul camerelor de securitate a arătat cum răpitorii s-au oprit într-o mașină, au apucat-o de gât și au aruncat-o repede într-o mașină, în câteva secunde.

Răpitorii au lăsat o notă lângă corpul femeii, în potrivit mass-media locală, care a citit:  „acest lucru s-a întâmplat cu mine, deoarece soțul meu a jucat dur și nu a vrut să plătească răscumpărarea mea”.

Familia a confirmat că nu puteau colecta banii pentru răscumpărare, potrivit ziarului Heraldo de Mexico. Răpitorii ar fi cerut o răscumpărare de 4.000.000 de pesos mexicani ($207.000).

La câteva ore după ce corpul ei a fost găsit, soțul lui Carrera, Luis Manriquez, i-a anunțat moartea într-un mesaj pe rețelele de socializare.

 „Vă mulțumesc foarte mult pentru toate rugăciunile și dorințele voastre adresate pentru soția mea Susana Carrera, ca să se întoarcă repede acasă. Din nefericire, nu s-a putut întâmpla, a murit.”

Cuplul este proprietarul companiei de aluminiu Pezaliminio, care deține un birou în Coatzacoalcos. Nu e clar de ce răpitorii au ales tocmai pe Susana Carrera.

Mass-media locală publică fotografii cu găsirea corpului Susanei Carrera și o copie a notei. Procurorii din Veracruz au anunțat luni că au inițiat o investigație asupra modului în care fotografia a fost dezvăluită presei, care probabil au fost luate din biroul medicului legist.

 „Oficiul procurorului general de stat nu va tolera situații precum aceasta, care constituie o revictimizare și o încălcare a îndatoririi secretului în cadrul investigațiilor”, a declarat Procuratura într-o notă.

Nu s-au raportat arestări până acum. Potrivit rapoartelor, numărul de răpiri a crescut în orașul Coatzacoalcos, cu 49 cazuri în 2018. Mai mult de 160 de crime au fost raportate anul trecut.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here