Femeie extrem de violentă: și-a ucis băiatul în bătaie

Update: femeia a fost arestată preventiv, duminică seară. Ea și-a recunoscut fapta, dar nu a dat nicio explicație.

Surse judiciare spun că băiețelul a fost bătut crunt, peste 80% din suprafața corpului fiind acoperită cu vânătăi.


Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind descoperite urme de agresiune.

Moartea copilului a fost una violentă, au stabilit anchetatorii, în urma necropsiei. Mama băiatului, suspectată că și-a bătut fiul până a murit, a fost reținută.

Cei doi frați ai băiețelului, care au 9 și 12 ani, au fost internați într-un centru de primire în regim de urgență. Potrivit autorităților, cei trei frați au mai fost în sistemul de protecție, fiind crescuți de asistenți maternali, după care au fost redați mamei.

Copilul a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, având urme de violență pe corp, iar echipajele trimise la locuința familiei nu au putut să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul.

Reprezentanții Poliției Cluj au transmis, duminică, primele rezultate ale necropsiei în cazul copilului găsit mort în casă. „În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă, ca urmare a agresiunilor suferite”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Potrivit acestora, principalul suspect, mama băiatului, a fost reținută și urmează să fie dusă în instanță cu propunere de arestare preventivă, pentru infracțiunea de violență în familie sub forma omorului.

Femeia acuzată că și-a omorât copilul, sâmbătă noapte, mai are acasă doi fii – geamănul celui ucis, și încă un băiat. Toți cei trei copii urmau o școală de muzică.

Surse din anchetă au arătat că femeia era agresivă cu cei trei copii ai săi, lucru cunoscut și de vecini. Cei trei copii erau crescuți de mamă și de concubinul acesteia. CITEȘTE MAI MULT AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here