Femeie incendiată în parcul Tre Fontane – Roma

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ore grele de anchetă pentru a se înțelege ce s-a întâmplat în noaptea tragică dintre 19 și 20 aprilie. Ultima noapte pentru Maria Cristina Olivi, în vârstă de 49 de ani, care a fost găsită moartă în parcul Tre Fontane. Corpul femeii a fost găsit  „în timp ce încă mai ardea”, după cum a declarat un locuitor din zonă, care obișnuiește să facă jogging în zona parcului.

Descoperirea macabră la aproximativ ora 7:20. Ancheta despre moartea lui Maria Cristina Olivi – La fața locului au sosit autoritățile. Chiar dacă nu este exclus un act de auto-vătămare, sinucidere, se anchetează și pista unei crime. Femeia suferea de o criză depresivă, însă, în jurul cadavrului nu s-au găsit de fapt recipiente de lichid inflamabil sau brichetă. Lângă trupul femeii era o poșetă, recunoscută de fratele victimei, cu documentele dinăuntru. Maria Cristina purta, se pare, o fustă și era desculță.

Ipotezele anchetatorilor privind cazul Maria Cristina Olivi – Potrivit analizării datelor aflate în posesia anchetatorilor care așteaptă efectuarea autopsiei, la o primă examinare, corpul apare complet devorat de foc în zona toracică, ceea ce sugerează că a fost utilizată o cantitate mare de lichid inflamabil. În vecinătate, cu toate acestea, nu s-a găsit niciun recipient de benzină sau alt lichid inflamabil. O fi posibil ca Maria Cristina Olivi să fi făcut un gest extrem? Ipoteza este dificil de susținut dar echipa de anchetă nu o exclude. Femeia de 49 de ani, lucra într-o spălătorie din cartier și locuia în Largo Longanesi, la câteva sute de metri de locul descoperirii sale, o distanță pe care putea să o facă pe jos.

Ușa casei sale a fost găsită întredeschisă. Apartamentul era în ordine, cum tot în ordine a fost găsită geanta cu un portofel și un telefon mobil înăuntru. Nici ipoteza crimei nu este exclusă. Dimpotrivă, ancheta merge chiar spre această direcție.

Mărturia unei persoane fără adăpost – Apar și martorii. Desigur, cei care au găsit trupul lui Maria Cristina Olivi, rudele, dar și persoanele fără adăpost care locuiesc ilegal în parc. Unul dintre ei, un senegalez, a declarat politiei că a văzut „trei oameni fugind în noapte”, omul locuiește pe stradă, lângă Viale Aldo Ballarin, la câțiva pași de parc.

Oamenii fără adăpost din parcul Tre Fontane se află acum în vizorul anchetatorilor. Unii locuitori au declarat că ar fi văzut un nor de fum în jurul orei 4 dimineața, dar au crezut ca era doar o (obișnuită pentru strada lor) incendiere a unei pubele de către răufăcători. Poliția investighează mai departe cazul morții Maria-Cristinei Olivi.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •