Femeie – supraviețuiește Holocaustului – la 92 de ani ajunge să fie mutilată de un tânăr

O femeie în vârstă din Canada a fost bătută crunt de către un străin. Faptele s-au petrecut într-un taxi al cărui șofer știe cine este agresorul și că e periculos.

Hanka Fogelman, o supraviețuitoare a Holocaustului, cu vârsta de 92 de ani, cu reședința la Montreal, a declarat la CBC News că a cerut un taxi prin Societatea de Transport de la Montreal (STM), un sistem de transport public cu un sector paramedic pentru persoane cu handicap, bătrâna a solicitat mașina pentru a vizita una dintre fiicele sale.

O mașină a fost trimisă pentru a o servi iar șoferul acestui vehicul, după cum povestește Hanka Fogelman, a avertizat-o să stea departe de tânărul care se afla așezat pe bancheta din spate. (Mai exact, unde să stea?)

„Șoferul știa că e agresiv … a spus să nu vorbesc cu el“, a declarat Fogelman jurnaliștilor CBC News. „El mi-a spus că tânărul este agresiv și un pic periculos.”

Hanka Fogelman a spus Poliției că bărbatul a început din senin să o lovească. „Sângele a început să iasă din nas, nu știam ce să fac”, a spus ea.

Șoferul, într-o declarație internă pentru STM, obținută de CBC News, a declarat că cei doi pasageri nu au vorbit deloc înainte de brutalul atac. Tânărul scria ceva pe o bucată de hârtie înainte să lovească bătrâna care stătea în dreapta lui, apoi, fără nici un motiv evident, a snopit-o în bătaie”.

Fiica lui Fogelman, Debbie Rona, a declarat că mama ei de 92 de ani „a avut nasul spart,  lacerații pe față și vânătăi“ Rona a mai declarat pentru Fox News că mama sa, în momentele actului de cumplită violență la care a supus-o tânărul, a retrăit „flashback-urile“ de pe vremea când fusese închisă în lagărul nazist și nu înțelege de ce cest tânăr poate fi atât de violent și mai ales fără motiv.

Culmea, Poliția din Montreal a declarat că tânărul implicat în atacul denunțat suferă de boli psihiatrice și …nu va fi acuzat. Întrebarea firească: ce căuta acel tânăr în mașina comandată de bătrână? Firma de transport rămâne singura responsabilă de tot ce s-a întâmplat. (adaptare și foto: foxnews.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.