Ferească Dumnezeu să aflăm adevărul!

M-am născut să parcurg aceste vremuri, vorbind singur pe strada ticsită de vorbitori-singuri?

1989Ceaușescu trebuia schimbat. Oamenii de rând nu erau comuniști și nici ceaușiști, suportau…  cum altfel?

Ceaușescu trebuia schimbat și din alte motive… geopolitice… Să  lăsăm naibii teoria conspirației dar… ceva adevăr tot este, însă, mult mai urât.

După 1989 și până astăzi – 29 de ani de transformări aparent în bine: România cu chip occidental sau… aproape! Libertăți… mai ales sudalma și fuga… O țară care are un cu totul alt aspect, până și în rău!

Dezbinarea românilor a fost cel mai reușit plan, mai grav decât preluarea de către străini a resurselor.

Eminescu spunea limpede: ”bogăția țării stă în muncă și nu în zăcămintele pământului”, astăzi, munca ce mai înseamnă și pentru cine?

Oamenii lui 2018sunt pesediști sau anti-pesediști, atât. Poate încă o parte care sunt …nicicum.

Nu cumva să spui ceva, imediat ești atacat. Oamenii stau la pândă să afle în care tabără ești.

Nu suport acest PSD din multe motive. Dar din aceleași motive nu pot suporta niciun alt partid.

Nu îmi este pentru nimic simpatic Dragnea. Dar dacă niciun politician nu este curat, cum de doar Dragnea este atât de intens  atacat în media și pe social? Cum de nu ies la iveală dovezile pentru adevăratele fapte prin care a distrus țara? Ceea ce conține dosarul în care este condamnat, reprezintă un fapt minor, aproape banal față de mișmașurile lui la nivel național, dar serviciile secrete sunt din… ”acolo”, în gașca hoților, părtași cu ei, nu răsuflă nimic. Nu îi iau apărarea lui Dragnea… are metehne și nu doar averea dubios obținută. Nu doar baronismul. Dar, atenție, am senzația că războiul contra lui este o făcătură care nu ține de ceea ce se chinuie mulți să pară. Poate are legătură cu UE, cu Israel, cu Rusia, cu SUA, China, puterile care se bat la noi în țară de la …care să ne fure mai întâi și mai mult… vezi gazele din Marea Neagră și altele!… Ferească Dumnezeu să aflăm adevărul!

Să ne obișnuim, când vedem un om că este lovit, să ne întrebăm de ce și mai ales să filtrăm răspunsurile, posibil ca taman cel care lovește să dea și în noi cumva!

Apoi, nu îmi place Johannis, nu pentru moliciune și nici pentru pretențiile lui și ale soției, cât pentru jocul străinilor pe care se vede clar că îl face în detrimentul intereselor țării iar asta se numește trădare. Nu s-a dovedit cu nimic demn să fie președintele țării nici înainte și nici după alegeri. Carisma lui nu poate fi greutate la cântarul faptelor.

Băsescu și ai lui, la vremea lor, nu au fost cu nimic mai breji decât PSD astăzi. Ferească Dumnezeu să aflăm adevărul! Așa că, să tacă, sau mai bine să se ducă absolut cu toții după Nuți!…

Partiduțele nou înființate nu sunt altceva decât sateliți ăstora vechi sau diversiune ori ambiția vreunui exclus de la masa jafului… Vor pe cont propriu să ne convingă să ne lăsăm jefuiți de ei pe viitor!… Nu sunt străini de serviciile secrete! Ferească Dumnezeu să aflăm adevărul!

Apoi, am tot mai mult senzația că în România este un singur partid și acela este adunătura de scursuri numite lideri ai tuturor formațiunilor. Adică, simt o coaliție monstruoasă care doar pe sticlă se mai prefac fiind unul contra altuia, în realitate împart prada…

Jaful României nu s-a petrecut într-o noapte. 29 de ani de jaf continuu.

DNA! Un instrument politic, amintește de operațiunile  ”mani pulite” din Italia anilor 90. Dosare slabe sau intenționat eronate, dosare confecționate… bani mulți cheltuiți și rezultate slabe. Ferească Dumnezeu să aflăm adevărul!… Codruța nu cred că este cel mai competent procuror, cât cel mai docil executant al ”păpușarilor”. Nu Codruța să fie desființată, ci DNA. Ajunge țării un Parchet Național, nu este nevoie de mai multe.

Servicii Foarte Secrete, aflate în competiție sau luptă între ele, fiindcă fiecare apără cine știe ce alte servicii străine sau nu. Pe banii țării și pe baza afacerilor subterane, serviciile secrete își bat joc de români. Ferească Dumnezeu să aflăm adevărul! Ele ar fi trebuit să-și fi făcut datoria în aceste trei decenii în interesul țării noastre, și cum nu, iată, TRĂDARE!…

Protocoalele… încercări prin care securitatea de odinioară să fie reînviată!

Structurile Statului stufoase și costisitoare. Salarii speciale. Pensii speciale. Nimeni nu știe fișa postului dar ia salariu enorm. Agenții suprapuse, căpușe care sug banii țării, un fel de locuri create special pentru familiile aleșilor și pentru ”recompense la servicii ilegale”! Consilierii consilierilor consilierilor și tot așa… Nimeni însă nu muncește!

Parlamentul, ca și în partide, o mașină de aplaudaci care votează în orb ce li se cere. O rușine a rușinilor! Cea mai jalnică adunare a țării ajuns tocmai acea care trebuia să fie de căpătâi, Parlamentul.

Morala aleșilor este la pământ, moralul alegătorilor de asemenea!…

Puteri separate de …țară, doar funcționează principiul!… Cică sunt puteri separate în stat, cum ar fi Justiția sau presa chiar… Deloc… Sunt doar armate de funcționari foarte scump plătite care să ajute la jaful împotriva țării. Sistemele statului sunt puse la dispoziția golanilor care păpușăresc politica și politicienii.


Oameni buni, când veți înțelege să nu mai fiți apărătorii niciunui politician? Nu vedeți cum ne ”mâncăm” între noi învrăjbiți de troli și de intelectuali vânduți?

Cum să fiu de partea vreunui politician când tocmai el ți-a distrus viața și viitorul strănepoților, nu doar a copiilor tăi?

Cum să ne împărțim noi în tabere adverse certându-ne de la cine își bate joc de noi din ambele tabere?

Nu cumva dacă ne-am uni cu toții, pesediștii, băsiștii, liberalii, useriștii, naibamaiștiecumvă-mparteura…  scepticii și …marea majoritate a celor care nu aparțin vreunei găști (și nici nu au votat de decenii din păcate) să ne unim și să izgonim pe absolut toți politicienii, să desființăm toate partidele și să facem altele noi în care să nu fie picior de ăia care or fost înainte… oare nu cumva s-ar înspăimânta de noi până și cele mai mari puteri ale lumii care uneltesc pentru resurse îngenuncherea țării?

Cum să te fac să înțelegi că nu mai există politică și politician, ci doar găști de golani și planuri de jaf?…

Cum să te fac să înțelegi că nu doar oamenii trebuie schimbați, ci mai întâi sistemul și structurile țării?

Cum să te fac să înțelegi că cearta dintre noi este bucuria lor?

Gata, să fim români și atât, să ținem un pic și cu noi înșine… Centenarul Marii Uniri să ne fie de pildă și îndemn.

România, după 1918, a devenit una dintre cele mai importante țări europene… de ce? Era unită oamenii erau uniți… Noi de ce nu am putea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.