Fetiță de 4 ani salvată din ghearele traficanților – ajunsese acolo din cauza mamei

O fetiță din Carolina de Nord, dispărută de la începutul lunii iulie, a fost găsită în viață în Texas, vineri, în mâinile unor traficanți de ființe umane, a declarat Poliția.

Aubriana Recinos, de 4 ani, și mama ei, Carmen Lowe, de 23, de Fayetteville, NC, au fost date dispărute pe 8 iulie.

Poliția din Fayetteville a emis un aviz de căutare pentru copil, după ce a primit informații că Lowe a părăsit de fapt statul cu tânăra sa fiică, o încălcare directă a unui mandat de custodie comandat de către instanță.

Fata de 4 ani a fost adusă la tatăl ei, Mario Recinos, vineri, după ce autoritățile au percheziționat o casă în Lewisville, Texas, potrivit WNCN-TV Fayetteville. Reședința unde s-a găsit fata fusese sub ancheta FBI-ului ca fiind baza operativă a unui cerc de trafic de ființe umane la scară largă, a declarat Poliția.

„Copilul a fost practic dat unui proxenet, un asociat al unui proxenet sau unei familii de proxeneți”, a spus Ramirez, ”asta, fiindcă mama fetei nu a stat acasă și a fost arestată într-un stat diferit cu o zi înainte.”

Și alți copii au fost salvați din ghearele traficanților de ființe umane.

Lowe a fost arestată joi în New Orleans, după ce a primit un mandat pentru încălcarea unui ordin de custodie, a raportat WNCN. FBI-ul i-a urmărit apelurile telefonice și cardurile de credit pentru a-i găsi locația.

Tot vineri dimineață, Lowe a fost, de asemenea, acuzată de prostituție, furt (1.000 dolari) și, având deja un mandat de a nu părăsi statul, a fost dusă în închisoarea Orleans Parish.

Autoritățile cred că Lowe a călătorit în New Jersey și posibil în Texas, înainte să ajungă în New Orleans. Ramirez a spus că anchetatorii nu sunt siguri în acest moment dacă Lowe a predat fiica sa traficanților.

Se preconizează că Aubriana Recinos, micuța, se va întoarce în Carolina de Nord împreună cu tatăl ei.

Nu era clar dacă fetița fusese rănită în vreun fel. Știrile locale au filmat fata zâmbind și apărând ca fiind sănătoasă în brațele tatălui său, vineri dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.