Fetița în vârstă de 10 ani ucisă într-un accident

O fetiță în vârstă de 10 ani, care a cusut măști sanitare pentru asistenții medicali locali, a fost ucisă într-un accident care a implicat un vehicul off-road.

Lexi Collins din Munday, Texas, a făcut aproximativ 100 de măști la începutul acestei luni și le-a donat asistenților medicali ai Spitalului General Anson.

Școlile fiind închise, Lexi a petrecut nenumărate ore să coase pentru a ajuta primii respondenți locali: mama, bunica, mătușa și unchiul sunt toți asistenți la spital.

În onoarea micuței, oamenii din cartier au legat panglici turcoaz în jurul copacilor. Turcoazul era culoarea ei preferată. Există, de asemenea, planuri pentru realizarea unei statuie în viitor.

Lexi Brooke Collins, 10 ani, s-a născut pe 1 septembrie 2009, fiica lui Jacy și Jara Collins din Munday, Texas.

Zâmbetul ei era luminos, dar era timidă. Părul ei bogat și creț o făcea unică printre toate celelalte fete din jur. Ea și părinții ei au fost cei mai buni și puternici fani pentru fratele ei mai mare, Talan, la evenimentele sale sportive. Lexi a fost tipul de copil pe care toți părinții și-ar dori să îl aibă. Talan o adora pe ea și pe fratele mai mic, Grayson.

Lexi a luminat lumea în care trăia, de la casele bunicilor săi pe coridoarele școlii elementare din Munday. Cu această exuberanță a luminii inimii sale, Lexi a oferit atâta bucurie și dragoste nu numai familiei sale, ci și celor care au avut norocul să fi făcut parte din viața sa.

Odată cu închiderea școlii din ultimele săptămâni, Lexi și-a petrecut zilele între casa părinților și a bunicii. Ea a petrecut nenumărate ore făcând măști sanitare atât de necesare (aproximativ 100) pentru comunitatea din Knox.

Una dintre abilitățile pe care Lexi le-a învățat la o vârstă atât de fragedă a fost cusutul, care a fost pasiune moștenită de la mama și bunica ei și cu care a câștigat premii la Cotton Pickin’Quilt Show.

La fel ca mama ei Jara, Lexi a fost foarte ajutătoare – a dăruit zâmbete și tot ce a putut doar pentru a face ziua mai bună celor din jur și pentru a-i ajuta pe ceilalți colegi cu temele zilei sau pentru a face un prieten supărat să zâmbească. Lexi adora să poarte culoarea ei preferată de turcoaz sau imprimeul ei preferat – leopardul.

Fiind o fetiță obișnuită de 10 ani, Lexi i-a plăcut să se joace, s-a bucurat de distracție în viața de zi cu zi și a oferit întotdeauna un zâmbet special celorlalți. La fel ca tatăl și bunicul ei, Lexi a iubit caii și s-a bucurat de minunate momente în aer liber cu ei. Cu siguranță a fost „Prințesa tatălui”.

Odată cu dispariția „fetiței frumoase”, vineri, 17 aprilie 2020, partea goală a inimilor celor din familie va fi plină doar de amintiri cu Lexi. Fratele său, de doi ani, Grayson, îi va fi dor de a doua sa ”mamă” – Lexi, foarte mult.

Serviciile funerare au avut loc la 2 dimineața, luni 20 aprilie 2020 la Scruggs Field din Munday, Texas. Conform reglementărilor de stat și locale, toți cei prezenți au trebuit să poarte o mască pe față și li s-au impus să practice distanțe sociale, de fapt, la cimitir, toată lumea a trebuit să rămână în vehiculele, doar părinții au condus-o până la groapă…

Un accident care a implicat un vehicul off-road probabil putea fi evitat, cine știe, tragic este că un copil și-a frânt cursul vieții.