Fetița în vârstă de 7 ani a fost înjunghiată mortal, de față cu familia

Fetița, în vârstă de 7 ani, a fost înjunghiată mortal, de față cu familia – o femeie a fost arestată cu acuzația de omor

O fată în vârstă de șapte ani a murit după ce a fost atacată la întâmplare de o femeie cu un cuțit într-un parc din afara Manchester, ieri, duminică după-amiază.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost arestată în timp ce serviciile de urgență au fost chemate în Queen’s Park, lângă Bolton, imediat după ora 14.30.

Femeia, imediat după atac, a fost arestată de poliție la fața locului. Poliția din Manchester, a spus că femeia nu este cunoscută familiei fetei. Potrivit the sun.

Asistentul șef Russ Jackson a spus: „Cuvintele nu pot descrie cât de groaznic este acest atac. Familia era în parc, bucurându-se de soarele de primăvară, când într-un atac total neprovocat și cazual, această fată a suferit răni groaznice și, din păcate, a murit la scurt timp după aceea.” … „O femeie de 30 de ani care nu era cunoscută familiei a fost arestată de poliție.” 

Martorii oculari au raportat la Manchester Evening News că au văzut pe micuța victimă și pe doi adulți care erau „stropiți de sânge” în apropierea ei.

Martorul ocular Kyra Coop a declarat: „Stăteam pe băncile de lângă balustrade când am văzut doi polițiști care traversau parcul cât mai repede posibil.”… „Apoi am văzut un elicopter ambulanță cum aterizează. Știi când vezi asta știi că este ceva grav. Atunci o tânără în fugă a spus că o fetiță a fost înjunghiată. Poliția a început să vină să ceară tuturor să plece și asta am făcut. Ne-a lăsat cu adevărat șocați. A trebuit să-i liniștim pe copiii noștri pentru că erau cu adevărat speriați”.

Poliția a spus că încă lucrează la înțelegerea motivului atacului întâmplător și brutal.

Într-o declarație publicată duminică seară, poliția a spus: „Înțelegem că femeia are un istoric de boli mintale și lucrăm să ne dăm seama dacă acest lucru a jucat un rol în motivul ei. „Am trimis ofițeri specializați pentru a sprijini familia. Acesta este cel mai rău coșmar al familiei. Incidentul este oribil și nu îmi pot imagina prin ce a trecut această fetiță.”

„Suntem hotărâți să înțelegem rapid cum s-a întâmplat, lăsând o familie tânără atât de  devastată într-o clipă”.

Un alt martor, Paula Whylie, a declarat că a fost la spitalul din Queen’s Park și a văzut ambulanța aeriană și toate serviciile de urgență din camera mamei sale.

„Acum este totul înregistrat, dacă ceea ce citesc este corect, trăim într-o lume urâtă și tristă”, a spus ea.

GMP Bolton North a postat o actualizare pe Twitter, spunând: „În prezent, ne confruntăm cu un accident în Queens Park, Bolton. Vă rugăm să evitați zona.” Poliția din Manchester a fost contactată pentru comentarii. Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here