Fiica celui mai respectat comentator sportiv, Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni, au precizat surse din Poliție.

Urmează să fie efectuată o expertiză. Cristina Țopescu avea 59 de ani. Scrie Hotnews.ro

„În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență”, au precizat reprezentanții Poliției Ilfov. Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală.

Ultima postare a Cristinei Țopescu pe Facebook este din 26 decembrie, când a distribuit un articol despre Papa Francisc.

Digi24 notează că, de la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al noului ministru al Sănătății, Victor Costache. Potrivit postului de televiziune, și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, dar fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Mediafax, că la casa Cristinei Țopescu anchetatorii au găsit mai mulți câini, doi dintre ei fiind morți. Jurnalista era mare iubitoare de animale.

Anchetatorii au fost sesizați de vecini, care au precizat că jurnalista nu a mai fost văzută de aproximativ 3 săptămâni. Polițiștii și echipajele SMURD au intrat în casa Cristinei Țopescu și au găsit-o moartă, fără urme de violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.