Fiica Margaretei Pâslaru a moștenit frumusețea mamei sale

Margareta Pâslaru (75 de ani) rămâne una dintre cele mai frumoase artiste din România.

Margareta Pâslaru a fost descoperită în 1958, la un eveniment care avea loc la Casa de Cultură Grivița Roșie. Talentul, dar și înfățișarea frapantă au propulsat-o rapid în lumina reflectoarelor, aceasta lansând, în anii 60, o mulțime de șlagăre, potrivit site-ului artistei, margaretapaslaru.blogspot.com.

Discul de Aur, primit în 1968, o catapultează la Cannes, anul următor, unde i se decernează Trofeul M.I.D.E.M. şi apare pe aceeaşi scenă cu Ginette Reno, Amalia Rodriguez, Dalida, Mireille Mathieu, Udo Jurgens, Adriano Celentano.

În 1983, Margareta Pâslaru a plecat în Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici , și de fiica sa. Aici, a trecut de cealaltă parte a camerei de filmat în calitate de regizor artistic, producător, scenarist, editor, la TV şi „M Soul Productions”, creând documentare şi programe cultural educative.

Fiica artistei, Ana Maria, a  moștenit frumusețea artistei, dar nu și talentul.

Ana Maria s-a născut în România, dar a crescut în State și nu concepe să se întoarcă în România. În anii 90, mama ei a revenit în ţară, însă fiica ei nu a însoțit-o. Fiica Margaretei Pâslaru este preşedintele unei companii de consultanţă în management și este căsătorită cu un bărbat latino-american, alături de care are doi copii.