Fiica modelului Kate Moss pe urmele mamei sale

Lila, în vârstă de doar 16 ani, şi-a făcut debutul în industria modei în urma campaniei Marc Jacobs. Designerul a distribuit o fotografie cu cea mică, iar asemănarea dintre cele două este uluitoare. Ai putea jura că sunt surori gemene, în niciun caz mamă şi fiică.

”Când am cunoscut-o pe Lila Moss pentru prima oară, în 2008, eram în vacanţă în Ibiza şi, pentru o zi, am mers în Formentera cu mama ei, Kate Moss şi alţi prieteni. La doar 6 ani, Lila avea o personalitate foarte puternică şi o frumuseţe aparte suficient de vizibilă”, povesteşte Marc Jacobs despre momentul în care a descoperit-o pe fiica lui Kate Moss.

”În luna iulie am văzut-o pentru ultima oară pe Lila atunci când Kate a venit cu ea la şedinţa foto pentru campania Marc Beauty, cu David Sims. Părea ireal să le am pe Kate şi Lila în studio, acest moment reamintindu-mi de perioada în care am cunoscut-o pe Kate Moss, la vârsta de doar 18 ani şi am ales-o să defileze pentru colecţia grunge de primăvară/vară din 1993 a lui Perry Ellis”, a continuat designerul.

”Frumuseţea Lilei, calmul, răbdarea şi bunptatea ei au făcut ca acest proiect să fie mult mai special decât mi l-am imaginat. Pentru fiecare look pe care l-am fotografiat, a reuşit să intre în pielea personajului cu graţie şi fără prea mult efort. Îţi mulţumesc, Lila, pentru că ai fost parte din acest proiect extrem de special şi mulţumesc Kate Moss şi Jefferson Hack pentru că ne-aţi oferit privilegiul de a lucra cu frumoasa voastră fiică”, a concluzionat Marc Jacobs.

Lila Grace Moss este fiica de 16 ani a lui Kate Moss, din relaţia cu Jefferson Hack. În anul 2014, fiica lui Kate Moss a avut prima apariţie în lumina reflectoarelor, când a apărut la premiera filmului ”Paddington”, alături de părinţii săi. Mai târziu, Lila a avut parte de un shooting pe cinste pentru revista Vogue Italia, unde a apărut pe copertă alături de mama sa.