Fiul actorului care a jucat în Tarzan și-a ucis mama apoi… a fost ucis de polițiști

După succesul fulminant al filmului Tarzan, versiunea 1932, în care rolul principal l-a avut Johann Weissmüller, alias Johnny, născut la Timișoara în 2 iunie 1904 și NBC a turnat un serial în anii 60, după povestea care a încântat milioane de spectatori, avându-l ca protagonist pe actorul Ron Ely.

Recent, fostului Tarzan i-a fost sortit să trăiască o tragedie cumplită, fiul său Cameron i-a servit-o…

Drama lui Ron Ely: soția sa a fost înjunghiată mortal chiar de fiul său, care la rândul său a murit ucis de poliție.

Actorul a fost cel care le-a spus autorităților despre Cameron, în vârstă de 30 de ani, că este autor al crimei… Tragedia a avut loc în casa lor din California.

Reconstituirea faptelor pornește de la o cerere de ajutor făcută la numărul de urgență 911. Autoritățile au găsit-o pe Valerie Lundeen Ely, de 62 de ani, moartă, cu multiple răni prin înjunghiere.

Agenții au vorbit cu actorul și l-au identificat pe fiul său, Cameron, în vârstă de 30 de ani, drept suspect, și l-au găsit în afara casei lor din Hope Ranch, o zonă a  caselor de lux din apropiere de Santa Barbara din California. Potrivit autorităților, tânărul a reprezentat o amenințare pentru agenți, iar patru dintre ei au deschis focul, ucigându-l.

Interpretarea care i-a conferit lui Ron Ely cea mai mare popularitate este cu siguranță cea a lui Tarzan din serialul TV difuzat pe NBC din 1966 până în 1968. Mai târziu, actorul a jucat și în alte seriale precum „The Aquanatus”, „Omul mării”, interpretând un „Superman” alternativ în „Superboy” până la apariția la sfârșitul anilor nouăzeci și anii 2000 în „Renegade” și „Sheena.

Este o adevărată nenorocire să vezi cum fiul tău își ucide mama apoi sfârșește ucis de polițiști… rămas acum fără soție și fără fiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here