Fiul vrea să-și dea în judecată părinții pentru că NU i-a cerut consimțământul ca el să se nască

Credeați că le-ați auzit pe toate? Viața ne uimește zi de zi prin miracolele ei dar și prin aberații.

Un bărbat de 27 de ani intenționează să-și dea în judecată părinții pentru că …nu i-a cerut consimțământul de a-l aduce pe lume.

Raphael Samuel, originar din Mumbai, India, face parte dintr-un grup așa-zis ”apărători” al unei presupuse mișcări „fără copii”, care crede că niciun copil nu ar trebui să fie obligat să sufere de …viață!

El a fost descris ca un „anti-natalist”, care crede că părinții nu au dreptul de a da viață până când copilul nu a fost de acord să se nască. Și plănuiește să ia măsuri legale împotriva propriilor părinți pentru că i-a dat naștere fără permisiunea lui, potrivit Mirror.

Curiozitatea mea este CUM să ceri consimțământul unui copil NENĂSCUT? CUM să-și exprime acordul viitorul prunc înainte de a-l concepe? Cred că mai degrabă simpaticul Raphael a fost prea răzgâiat… sau are nevoie de un consult atent la un psihiatru!

Uimitor, pretinde că are, totuși, o „relație grozavă” cu părinții.

„Vreau să le spun tuturor indienilor că nu datorează nimic părinților lor”, a spus el presei.

„Îmi iubesc părinții și avem o relație puternică, dar ei m-au iubit pentru bucuria lor și pentru plăcerea lor.

„Viața mea a fost incredibilă, dar nu văd de ce ar trebui să pună cineva o altă ființă în viață, apoi, copilul să treacă prin rigorile școlirii și pentru a-și face o carieră, mai ales atunci când el nu a cerut să existe „.

Raphael a spus că oamenii trebuie să știe că este o opțiune de a nu avea copii și că pot cere părinților o explicație cu privire la motivul pentru care i-a născut.

El întreabă: „persoana care te-a tratat bine este acea persoană care îți dă libertatea? Această persoană îți încurajează creșterea? „

Articolul precedentCadavrul carbonizat în mașină: se investighează pentru crimă – Victima este o femeie de 38 de ani
Articolul următorPrinși ”pistolarii” care au nenorocit tânărul sportiv de la Roma
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here