Fiul vrea să-și dea în judecată părinții pentru că NU i-a cerut consimțământul ca el să se nască 

Credeați că le-ați auzit pe toate? Viața ne uimește zi de zi prin miracolele ei dar și prin aberații.

Un bărbat de 27 de ani intenționează să-și dea în judecată părinții pentru că …nu i-a cerut consimțământul de a-l aduce pe lume.

Raphael Samuel, originar din Mumbai, India, face parte dintr-un grup așa-zis ”apărători” al unei presupuse mișcări „fără copii”, care crede că niciun copil nu ar trebui să fie obligat să sufere de …viață!

El a fost descris ca un „anti-natalist”, care crede că părinții nu au dreptul de a da viață până când copilul nu a fost de acord să se nască. Și plănuiește să ia măsuri legale împotriva propriilor părinți pentru că i-a dat naștere fără permisiunea lui, potrivit Mirror.

Curiozitatea mea este CUM să ceri consimțământul unui copil NENĂSCUT? CUM să-și exprime acordul viitorul prunc înainte de a-l concepe? Cred că mai degrabă simpaticul Raphael a fost prea răzgâiat… sau are nevoie de un consult atent la un psihiatru!

Uimitor, pretinde că are, totuși, o „relație grozavă” cu părinții.

 „Vreau să le spun tuturor indienilor că nu datorează nimic părinților lor”, a spus el presei.

 „Îmi iubesc părinții și avem o relație puternică, dar ei m-au iubit pentru bucuria lor și pentru plăcerea lor.

 „Viața mea a fost incredibilă, dar nu văd de ce ar trebui să pună cineva o altă ființă în viață, apoi, copilul să treacă prin rigorile școlirii și pentru a-și face o carieră, mai ales atunci când el nu a cerut să existe „.

Raphael a spus că oamenii trebuie să știe că este o opțiune de a nu avea copii și că pot cere părinților o explicație cu privire la motivul pentru care i-a născut.

El întreabă: „persoana care te-a tratat bine este acea persoană care îți dă libertatea? Această persoană îți încurajează creșterea?  „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.