Foarte mulți dintre părinți greșesc răspunsurile la aceste cinci întrebări – TU poți să le rezolvi?

Copiii din Marea Britanie care doresc să participe la liceu sunt pe cale să înceapă serios pregătirea pentru examenul 11+.

Cu toate acestea, tinerii nu pot fi singurii care trebuie să studieze. Ca rezultatele unui test de nivel 11+ să fie bun, s-a relevat faptul că mulți părinți nu pot răspunde de fapt, la întrebările pe care copiii le vor confrunta.

Mai mult de 2.000 de părinți au efectuat testul dat de către furnizorul Explore Learning, dar scorul mediu corect pentru cele cinci întrebări a fost de numai aproximativ jumătate, pentru 54%.

La fel ca la examenul 11+, părinții au fost rugați să răspundă la o serie de întrebări despre gramatică, raționamentul verbal, raționamentul non-verbal și raționamentul matematic, pentru a le da o idee asupra a ceea ce copiii lor ar putea întâmpina.

ÎNTREBAREA 1

Care dintre aceste zecimale are cea mai mică valoare?

4,2; 4,215; 4,125; 4,129 sau 4,51

ÎNTREBAREA 2

Ce simbol lipsește din matricea de mai jos?

ÎNTREBAREA 3

Cinci copii așteptau la rând: Amira, Byron, Carmen, Darius și Ellen. Amira stătea în picioare la trei locuri de Byron și lângă Carmen. Darius era între Byron și Ellen. Byron stătea în picioare la capătul rândului. Cine stătea în picioare în față?

ÎNTREBAREA 4

Care dintre acestea nu este un număr pătrat?

49, 10, 9, 64 sau 16

ÎNTREBAREA 5

În această întrebare trebuie să alegeți cel mai bun cuvânt pentru a finaliza fraza, astfel încât să aibă sens și să fie scrisă corect:

Skateboard-ul băiatului a mers ……………. în jos pe dealul abrupt accidentat:

A. grăbit / B. rapid / C. fără probleme / D. în curând / E. încet

Răspunsurile: 1.) 4,125; 2.) D; 3.) Carmen; 4.) 10; 5.) B

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.