Forțele Aeriene au permis să se poarte turbane, hijab și barbă în noua actualizare a codului vestimentar, spun oficialii

De câteva decenii bune a fost continuu discreditat creștinismul chiar în lumea occidentală, fiindcă nu mai servește interesele Puterilor Obscure, nu poate fi instrumentul de îndobitocire în masă, nu poate fi opium pentru gloată, devenind prea permisiv. Soluția? Islamizarea occidentului. Islamul este mai puțin îngăduitor.

Au murit zeci de mii de creștini decapitați și nicio reacție. Scandalul de la redacția franceză s-a sfârșit cu prezența a 50 de președinți de stat doar pentru a arăta lumii că lumea trebuie să se teamă doar de islam. Asta, și nu doar, trădează întreaga mașină de propagandă vestică.

Conflictele din țările islamice sunt orchestrate cu același scop: invazia și islamizarea occidentului… Acum, iată încă o dovadă: uniforme militare americane cu aspect islamizat. Încotro? Este limpede…

Ar fi absurd să ai ceva împotriva popoarelor sau a oamenilor care au această credință, dar aici este vorba de cu totul altceva… Viitorul este islamul fiindcă așa vor Puterile Obscure și nicidecum popoarele sau credincioșii care să fi avut dreptul să aleagă liber orice credință vor.


Forța Aeriană a Statelor Unite și-a actualizat politica oficială privind codul vestimentar în această lună, în conformitate cu practicile religioase, pentru a permite personalului militar să poarte turbane sau hijab ca parte a uniformei. Potrivit foxnews.

Forța aeriană a lansat la 7 februarie o actualizare a codului „Îmbrăcămintea și aspectul personal al personalului forțelor aeriene”, permițând acum să solicite o renunțare să mai poarte îmbrăcăminte religioasă, câtă vreme sunt „curate și conservatoare”.

Materialul utilizat pentru căptușeala trebuie să fie similar cu culoarea uniformei atribuite. Aceasta include camuflarea și trebuie purtată într-un mod care să prezinte un „aspect profesional și bine îngrijit”.

În plus față de îmbrăcăminte religioasă, membrii pot solicita, de asemenea, permisiunea de a avea bărbi și părul netuns. Dacă lungimea bărbii depășește 2 centimetri, trebuie să fie „rulată sau legată” pentru a îndeplini noile standarde.

Codul a fost actualizat pentru a include hijab, barbă, turban sau sub-turban / patka, barbă nerasă, părul netuns și huse pentru cap.

Forța aeriană va putea respinge orice solicitare dacă „promovează un interes convingător al guvernului”. Cererile speciale de respectare a practicilor religioase au fost aprobate anterior.

În 2018, șeful personalului Abdul Rahman Gaitan a devenit primul bărbat musulman care a primit o renunțare la barbă din motive religioase, potrivit Air Force Times.

Airman Singh Bajwa a devenit primul Sikh cu serviciu activ care a avut voie să poarte turban, barba și părul lung în anul următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.