Fotomodela britanică, în vârstă de 21 de ani, a murit făcându-și un selfie la o înălțime de 30 de metri în Sydney

Fotomodela britanică, în vârstă de 21 de ani, a murit făcându-și un selfie la o înălțime de 30 de metri în Sydney

O tânără din Marea Britanie a decedat pentru o poză în cel mai faimos punct de selfie din Australia, duminică dimineață.

Madalyn Davis, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce a căzut de pe o faleză înaltă de 30 de metri în rezervația Diamond Bay din Sydney, în jurul orei 6:30 am, potrivit Poliției.

Turista fusese la o petrecere în Vaucluse sâmbătă seara, înainte ca ea și cei șapte prieteni să se hotărască să se îndrepte spre stânci, duminică devreme.

Se crede că au urcat pe un gard pentru a sta pe marginea unei stânci urmărind răsăritul.

Poliția NSW a declarat că serviciile de urgență, inclusiv Pol Air și Comandamentul Zona Maritimă, au fost apelate la ora 6.30.

Trupul lui Madalyn a fost găsit în apă la patru ore după apelul poliției.

Fata ajunsese în Australia de la Lincoln la sfârșitul anului trecut, după ce a vizitat deja Thailanda în timpul călătoriilor sale în zonă.

Moartea sa nu a fost prima care s-a întâmplat pe stânci, care reprezintă un punct de plecare pentru turiștii care vor să facă fotografii pentru Instagram.

În luna august a anului trecut, o tânără de 27 de ani a murit la fel, martorii la acea vreme spunând Poliției că ea ar fi făcut acolo fotografii.

Duminică după-amiază, mama lui Madalyn, Rebecca Smith, a încercat cu disperare să-și aducă fiica, postând online: „A văzut-o cineva pe Maddie? Nu am putut să ne contactăm, vă rugăm să ne contactați dacă ați ieșit cu ea aseară.”

Luni dimineață, însă, părinții au confirmat că Madalyn – care fusese descrisă ca „un spirit liber” și „frumoasă în interior și în afară” de prietenii online – era moartă.

Un alt membru al familiei a scris: „Mulțumesc pentru toate frumoasele condoleanțe pentru Madalyn Davis și familia ei – este o tragedie absolută”.

Omagii aduse backpacker-ului au inundat social media, o persoană scrie: „Un suflet atât de frumos, ai iubit să trăiești viața la maxim, ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni, cei mai frumoși! Ne vei lipsi atât de mult!, într-adevăr ai fost luată prea devreme”.

Poliția a declarat că în prezent investighează moartea lui Madalyn: „O anchetă este în desfășurare. Un raport va fi pregătit pentru legist.”

În decembrie, tânăra de 21 de ani, care și-a finanțat călătoriile în Australia cu ajutorul afecerii cu coafuri de gene și lucrări de model ocazionale, le-a spus prietenilor că parcurge „cel mai bun moment”.

Alături de o fotografie cu ea în timpul unei petreceri de lună plină în Thailanda, în noiembrie, Madalyn a scris: „Nu-mi vine să cred că am călătorit o lună întreagă!

„Nu m-am uitat înapoi la viața mea veche (mi-e dor de meseria mea) și sunt super emoționată de viitorul meu în străinătate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here