FRANȚA: Un bărbat mort și doi răniți într-un atac de cuțit în Villejuif

Un bărbat mort și doi răniți într-un atac de cuțit în Villejuif

„Forțele noastre de securitate și salvare au intervenit la Villejuif cu reactivitate și profesionalism”, a felicitat ministrul de interne, Christophe Castaner. „Gândul nostru este la familiile victimelor, vă asigur de solidaritatea mea. Ancheta va trebui să stabilească faptele „, a adăugat el.

Un mort și doi răniți, potrivit unui nou raport al procurorului Créteil

În cadrul unei conferințe de presă, procurorul public de la tribunalul raional Créteil, Laure Beccuau, a furnizat informații suplimentare cu privire la decesul atacului de la Villejuif.

Potrivit magistratului, în prezent există trei victime. Una dintre ele a murit. Alți doi oameni au fost răniți, iar starea lor este rezervată. Autorul a fost împușcat mortal. Procurorul a mai arătat că atacatorul, în timpul acțiunii sale, a încercat să atace și alte persoane care, din fericire,  „au reușit să-l evite”.

Deocamdată, investigațiile se desfășoară sub conducerea parchetului Créteil, de către departamentul de poliție judiciară din Val-de-Marne. Anchetatorii vor proceda la identificarea atacatorului, la ascultarea victimelor și martorilor. Potrivit secretarului de stat, Laurent Nunez, poliția BAC Kremlin-Bicêtre a fost cea care a ucis atacatorul.

Atacatorul a fost „neutralizat” de poliție, care și-a folosit armele, a precizat prefectura poliției. Aceeași sursă nu a oferit detalii despre circumstanțele acestui atac și nici despre evaluarea posibilelor victime. Cel puțin două persoane au fost rănite grav, potrivit unor surse coroborate confirmate în Le Figaro.

În acest moment, nu se cunoaște profilul persoanei care a creat acest tragic eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.