Frica de atentate a creat CRIZE DE PANICĂ astăzi dimineață la Metroul B din Roma

Panică în această dimineață printre pasagerii metroului B din Roma. La aproximativ 100 de metri de stația Policlinico, în jurul orei 8:30, căderea pe linii a unui cablu electric a cauzat de o avarie, a produs un zgomot puternic, însoțită de fum și scântei. Atât de puternic încât a generat spaima în rândul pasagerilor care bănuiau un atentat teroristic.

Cel puțin zece persoane au fost consultate medical de către medicii de pe ambulanțe, prezenți la fața locului, în principal din cauza crizelor de panică.

Un tren care s-a oprit înainte de a ajunge la stația Policlinico a fost evacuat în tunel, folosindu-se docurilor de urgență. Unii pasageri, panicați, ar fi sunat la ora 112. Stația Policlinico a fost închisă de la ora 9. În prezent, ora postării articolului, 13.07, serviciul este suspendat între Castro Pretorio și Monti Tiburtini. Încă o chestiune, din această dimineață, greva din transport este în curs de desfășurare și în capitală.

De asemenea, furia este sentimentul larg răspândit în rândul pasagerilor metroului B. Inconvenientele majore la stația Policlinico unde un băiat spune: „Am auzit două explozii, atunci m-am gândit la un atac terorist”.

Avaria pe linia de metrou B din Roma ar fi avut loc la aproximativ 100 de metri de stația Policlinico. Asta a rezultat din primele verificări. Cablul electric căzut ar fi cauzat un zgomot puternic însoțit de fum și scântei.