GALAȚI – femeie beată a răsturnat mașina într-o intersecție

O femeie care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice s-a răsturnat, miercuri, cu maşina, într-o intersecţie din municipiul Galaţi, poliţiştii stabilind că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l de alcool în aerul pur expirat. Ea este, potrivit unor surse, profesoară şi soţia unui poliţist, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a anunţat că un accident rutier în care a fost implicat o singură maşină a avut loc miercuri la intersecţia străzilor Bulevardul Dunărea şi Calea Galaţi.

Este vorba despre o femeie, de 40 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, însă conducătoarea auto a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice„, a spus Gabriela Costin.
În urma accidentului, femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.