„Games of thrones”, un modern pahar de cafea apare din greșeală într-o scenă 

În unele cadre din cea de-a patra tranșă din ultima serie vom vedea Daenerys cu un pahar similar cu cel al Starbucks.

Pentru unii fani este publicitate ocultă, dar producătorii asigură:  „a fost o neatenție”

O ceașcă de cafea a apărut pe masa lui Daenerys Targaryen în al patrulea episod din ultimul sezon al „Games of thrones”.

Fanii s-au împărțit între cei care acuză de publicitate ocultă (ambalajul Starbucks) și cei care aderă la scuza producătorilor ca fiind doar o neatenție.

Producătorii au precizat că vreunul din echipa de filmare a uitat ambalajul în scenă.

În timp ce fanii întrebau dacă Starbucks a decis să deschidă un local în Westeros, primul comentariu cu privire la caz a venit direct de la faimoasa companie multinațională cu un tweet:  „pentru a fi sinceri, suntem surprinși că nu au comandat o băutură Dragon.”

Conturul iconic al ambalajului de carton poate fi văzut în fundal lângă Daenerys într-un cadru de câteva secunde în jurul  minutului 17 din episod, în care sunt prezenți Jon Snow și Tormund Giantsbane

După cum a explicat într-un interviu producătorul, Bernie Caulfield, cafeaua a fost o lipsă de atenție. Și acest lucru nu este chiar un produs Starbucks, ci un ambalaj de la „o cantină din Bambridge, Irlanda de Nord, unde scena a fost filmată”, a adăugat directorul artistic Haucke Richter, care apoi s-a justificat spunând că  „de obicei aceste lucruri nu se întâmplă, dar filmarea acestui sezon a fost epuizantă. Se poate întâmpla ca un detaliu să scape unui membru epuizat al echipajului. Deci nu există publicitate ascunsă.

Într-adevăr, pe contul oficial al Games of thornes s-a vrut chiar să se clarifice ceea ce Daenerys a comandat: a fost un ceai de plante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.