Gemenii lui George și Mal Clooney – o primă fotografie cu ei

George și Amal Clooney au devenit părinți anul trecut, în luna iunie, dar până acum au reușit să-și ferească gemenii de blițurile aparatelor de fotografiat. Recent, celebra mămică a fost surprinsă în New York, alături de Alexander și Ella. Iată cu cine seamănă copiii!

În cursul acestei săptămâni, celebra avocată pentru drepturile omului a apărut în public alături de cei doi gemeni ai ei, apariție extrem de rară, dat fiind că, până acum, Alexander și Ella au fost surprinși arareori în vreo fotografie alături de celebrii lor părinți. George (57) și Amal Clloney (40) au devenit părinți la o vârstă destul de înaintată, când puțini se mai așteptau – cel puțin în cazul actorului, care era cel mai de neclintit burlac al Hollywood-ului –, dar iată că au fost binecuvântați cu doi copii deodată, fetiță și băiețel.

Lui Amal îi priește maternitatea

În momentul în care a ieșit din hotelul Four Seasons, New York, cu gemenii în brațe, Amal, extrem de șic și de zâmbitoare, le-a demonstrat tuturor că îi priește maternitatea. Îmbrăcată complet în negru, cu jeanși din piele, o vestă lungă cu leopard print, la care a asortat o beretă neagră și cizme cu platformă, avocata pentru drepturile omului arăta fabulos… Iar asta cu atât mai mult cu cât avea brațele ocupate cu Alexander și Ella, „accesoriile” cele mai de preț.