Germania va expulza orice migrant european fără loc de muncă, NU însă și migranții non-europeni

Germania, ipoteza expulzării pentru italienii (europenii) fără muncă.

O femeie declară faptul că a fost chemată de către Oficiul pentru Imigrări, care i-a dat un fel de ultimatum.

Italienii și toți europenii care au emigrat în Germania și au rămas fără muncă ar putea fi expulzați dacă nu vor sau nu pot găsi un loc de muncă în termen de șase luni.


Alarma a fost lansată de Radio Koln, cu un serviciu italian de difuzare Cosmo, care a relatat mărturia unei femei italiene, căreia i s-au dat 15 de zile termen pentru a găsi un loc de muncă, altfel, va suferi un mandat de expulzare forțată.

„Dacă este adevărat, atitudinea Germaniei ar fi foarte gravă și ar afecta însăși esența UE“, a declarat pentru Ansa Subsecretarul pentru afaceri externe, Richard Merlo, subliniind că „ar fi un paradox: tocmai Italia, care încearcă să apere Europa de imigrația ilegală iar Merkel, astfel, ar afecta un drept fundamental al cetățenilor UE „.

O migrantă italiană a spus că a fost chemată de către Oficiul pentru Imigrări, care i-ar fi dat un fel de ultimatum. „M-au anunțat că am cincisprezece zile pentru a găsi un loc de muncă, în caz contrar voi fi expulzată”

Femeia a adăugat că a renunțat la muncă pentru o sarcină și apoi a fost separată de soț, rămânând fără mijloace de subzistență. După cererea de asistență socială și o așteptare de trei luni, avertizarea a sosit. Dar nu este un caz izolat și mulți au avut comunicări similare, mai întâi verbal și apoi prin scrisoare.

Legea pare că este valabilă doar pentru cetățenii europeni, zecile de mii de imigranți din Asia sau Africa, pot sta liniștiți în Germania fără muncă, din banii ajutorului social… Bravo Angela, ești pe drumul cel bun al distrugerii țării tale, astfel, peste două decenii, Germania nu va mai exista!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.