Gest șocant: aruncă scaune în stradă …de la etajul 45… VIDEO

O tânără femeie de 19 ani a ajuns la Poliția canadiană pentru o anchetă în care face față acuzațiilor potrivit cărora a lansat două scaune de la balcon, de la etajul 45 al unui bloc din Toronto, cât pe ce să lovească mașinile de pe stradă, putând genera o tragedie.

Videoclipul incidentului a stârnit indignarea devenind viral pe rețelele sociale.

Detectivul Todd Higo a spus că Marcella Zoia a apărut la tribunal astăzi, miercuri. Un video, văzut pe scară largă pe diverse canale,  filmat de la balconul apartamentului, arată o femeie care aruncă unul dintre scaune, care zboară în stradă în jos.

Cine a filmat gestul, în loc să o oprească, nu se spune în articolul preluat din presa canadiană.

După ce a primit detalii semnificative din partea publicului, Poliția a identificat-o și a invitat-o la o porție de … cătușe!

Zoia este acuzată de …gesturi care pun în pericol viața și proprietățile oamenilor. Scaunele au aterizat lângă intrarea principală a blocului și, din fericire,  s-au contorsionat pe asfalt, neavând urmări tragice.

Agentul David Hopkinson a declarat că apartamentul îl deținea fata pe baza unui contract de închiriere pe termen scurt.

 „Sper doar ca oamenii să nu ia exemplul și să gândească la consecințelor care ar putea apărea la astfel de gesturi. Acest lucru este inacceptabil, un  comportament iresponsabil „, a declarat primarul din Toronto, John Tory.

 „Nu a fost doar o toană de moment. A fost un comportament extrem de iresponsabil care ar fi putut cauza vătămări grave și moarte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.