Gigi Becali a anunțat faptul că va construi un oraș

Patronul clubului de fotbal Steaua București, Gigi Becali, a anunțat că va face o investiție uriașă într-un mini-oraș lângă baza de pregătire din Berceni care va avea o fabrică de mezeluri, sere cu produse bio, școală, biserică.

La un post de televiziune, Becali a dezvăluit faptul că va dezvolta baza de pregătire din Berceni, acum putându-se pregăti acolo patru grupe de copii. În curând, se vor putea antrena 11 grupe, iar jucătorii vor avea la dispoziție școală și biserica, precum și o fabrică de mezeluri, pentru ca aceștia să mănânce doar bio. „Am început proiectul. Am investit două, trei milioane de euro, pe care le-am pierdut din cauza crizei, a trebuit să mă restrâng. Acum, cel puțin pentru mine, nu mai e criză și fac acest proiect”, a spus Becali la, Digi Sport.

Am acontat anumite proceduri pe care le fac echipele mari. Aici mă refer la proceduri medicale, de antrenament, de creștere a potenței fizice, de alergare. Aparaturi care mă costă numai acum un milion de euro. Am plătit deja avansul”, a mai spus el.

Scoala o fac acolo, îi țin că la armată, le fac și biserică acolo. Mănâncă numai bio, ouă bio, lapte bio, carne bio. Fac și o făbricuță de mezeluri acolo, le dau și acasă când pleacă, să mănânce bio. Au toate aparaturile medicale, totul e acolo. Asta fac, un orășel. Ca să te poți bate cu ei (n.r. – cu echipele puternice din Europa), trebuie să faci din punct de vedere medical și al sănătății ceva cel puțin la nivelul lor. Dacă nu faci asta din punct de vedere al alimentației și al medicinei, nu ai cum să te atingi de ei”, a precizat Gigi Becali.