Green Pass-ul nu oprește transmiterea virusului și nici nu vindecă oamenii!…

Green Pass-ul nu oprește transmiterea virusului și nici nu vindecă oamenii!…

Avem de-a face cu două realități distincte: prima, prezența unui virus mortal, epidemie cumplită care lasă sute de mii de victime și, cea de-a două realitate, dispariția democrației și instaurarea dictaturii mondiale, prin abuzurile celor aflați la putere.

Nu mai contează dacă virusul este natural sau artificial, nici cum este el difuzat, contează doar faptul că… face ravagii… mai ales politic!

Sunt metode de luptă împotriva virusului: creșterea imunității individuale printr-un mod de viață sănătos,  educația sanitară, vaccinarea, iar în caz de infectare, tratarea corespunzătoare.

În niciun caz Green Pass nu oprește transmiterea virusului și nici nu vindecă oamenii!…

Cum ar fi dobândit încredere atât vaccinarea cât și aleșii aflați la putere, iată un minim de bun-simț:

  • Test molecular covid gratuit precum este și vaccinul
  • Analize medicale înainte de vaccinare, gratuite, fiecărui expus la vaccinare
  • Eliminarea Green Pass-ului, deoarece nu are temei legal.
  • Eliminarea chimicalelor dăunătoare din alimentație și nu doar, care atacă substanțial sistemul imunitar al oamenilor.

Costurile testelor și al analizelor medicale ar fi îmbogățit ”stăpânii lumii”, cei din BIGFARMA, mai mult decât vaccinarea!

Green pass-ul este un exercițiu de dictatură iar gustul puterii excită gingiile aleșilor care doresc o putere absolută și nedemocratică.

Eliminarea chimicalelor ar afecta cumplit profitul ”stăpânilor lumii”…

Autoritățile sanitare ale statelor au dat aviz folosirii agenților chimici de otrăvire a populație doar fiindcă prin taxele din vânzarea acelor otrăvuri statele se îmbogățesc, să nu mai pomenim și corupția!

Cum poate pretinde autoritățile sanitare ale unui stat că le pasă de sănătatea populației câtă vreme ele aprobă otrăvirea oamenilor?

Ce încredere mai prezintă acestea când pretind că vaccinează populația, cică spre binele ei?

Condiționarea și împărțirea oamenilor în două caste, vaccinați și nevaccinați, încalcă drepturile fundamentale ale omului.

Pe de o parte, este absurd dar și ilegal să obligi un om să își inoculeze o substanță chimică, mai ales atunci când nu se cunosc efectele pe termen lung și nici nu se fac analize medicale temeinice înainte de vaccinare, fiecărui om supus la vaccinare.

Pe de altă parte, din vreme ce vaccinul nu imunizează subiectul vaccinat în ce privește infectarea de după vaccinare, atât cei vaccinați cât și cei nevaccinați pot transporta și transmite viruși, obligativitatea unui Green Pass este absolut abuzivă și nelegală.

Niciun parlament sau guvern nu poate supune cetățenii la restricții absurde și prin decrete, ordonanțe sau legi care contravin drepturilor omului, prevederilor Constituțiilor.

Dacă vor să funcționeze ”afacerea” BIGFARMA, erau suficiente reclama comercială și educarea populației privind foloasele vaccinării.

Siguranța sanitară a unei populații nu o garantează Green Pass-ul.

Supunerea statelor prin corupție, intimidare, condiționare, la nivel mondial, ca deciziile și legile să fie aliniate la pretențiile de profit ale BIGFARMA este un atac fără precedent la suveranitatea statelor și, totodată, o încercare de a distruge autoritatea statelor și crearea unei puteri absolutiste oculte de către superbogații lumii.

În foarte multe țări presupus avansate ca civilizație, economie, instituții democratice, OBLIGĂ prin mijloace perfide pe cetățenii săi să se vaccineze și îi supun la discriminare prin GREEN PASS.

Valul epidemic numit Delta s-a produs după ce jumătate din lumea occidentală era vaccinată complet. Printre infectații cu varianta delta se alfă majoritar cei vaccinați.

Vaccinul este o chestiune absolut individuală de luptă împotriva consecințelor grave ale infectării, vaccinarea mea nu ajută cu nimic pe cel de lângă mine, ci doar eu sunt mai puțin vulnerabil și posibil să scap cu viață în urma unei eventuale infectări.

În Italia, și nu doar, legile care în mod abuziv și neconstituțional obligă accesul și circulația persoanelor doar pe bază de GREEN PASS, fac referire și trimitere că ar fi CONFORME cu legile UE

…și tocmai la acele pasaje din legile UE care s-au exprimat și legiferat limpede că vaccinarea NU este obligatorie și că nu pot fi discriminate persoanele prin acel GREEN PASS.

Planeta a devenit un spital de nebuni și aleșii, cu un dispreț total față de lege și față de cetățeni, iau decizii fără nicio rușine, niciun temei, totul la comanda unor puteri oculte.

Apropo de gratuitatea vaccinării, atât prețul vaccinului, al întregului dispozitiv național de vaccinare, cât și alte costuri deloc de neglijat, sunt acoperite de la bugetul de stat.

Așadar, contribuabilii plătesc, nimic nu este gratuit iar banii ajung la BIGFARMA, la cei din spatele sistemelor… la cei care conduc din umbră politica.

Pentru a implementa măsurile ilegale, guvernele, finanțate de contribuabili, se folosesc de aparatele de coerciție plătite tot de către …contribuabili… iată esența democrației absurde, plătim să fim sărăciți, otrăviți, umiliți, disprețuiți, uciși… și ni se cere să aplaudăm asta ca fiind ”politicăli-corect”!

(…să fim limpede înțeleși, acest articol nu este împotriva vaccinării, autorul este vaccinat și s-a vaccinat doar pentru a diminua efectele asupra sa în cazul unei  infectări covid!…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.