Groaznic – Oare cât de adevărat ar putea fi acest articol?

ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA? Camionete albe ridică oamenii și nu mai sunt văzuți niciodată! Sunt înscriși în lagărele FEMA, exterminați în ”afumători”?

Autor: Susan Duclos – All News PipeLine.

All News PipeLine (ANP) a primit e-mailul unui cititor, care relata despre camionetele albe care i-au luat pe oamenii fără adăpost din Oklahoma, fără să mai fie văzuți apoi niciodată, cititorul întrebându-se dacă acest lucru se întâmplă și în alte comunități. Din păcate, după ce am cercetat acest lucru, răspunsul este da și este o tendință alarmantă ce indică faptul că persoanele fără adăpost care dispar pot fi doar începutul unei curățiri sistematice, ca parte a agendei de depopulare.

Ce segment de populație ar fi mai bun pentru a se începe, decât aceștia care nu au familie, pe care nimeni nu îi raportează dispăruți, și nu este nimeni care să observe  această tendință tulburătoare, decât tot alți oameni fără adăpost ?

Vom începe cu e-mailul, apoi furnizăm informațiile descoperite în timp ce cercetam această problemă.

Locuiesc într-o suburbie din Tulsa OK și am observat o tendință alarmantă, oamenii fără adăpost au dispărut. Cu câteva zile în urmă  am ieșit afară devreme, când am observat niște camionete albe neobișnuite în jurul orașului. Aceste autoutilitare nu aveau ferestre, marcaje sau numere de înmatriculare pe vehicule. Toate conduse de musculoși de treizeci și ceva de ani, toți cu pasageri asemănători.

Apoi am observat un coș de cumpărături abandonat pe strada principală prin oraș. Persoanele fără locuință se bazează pe acele cărucioare pentru a supraviețui și nu pleacă de lângă ele. Căruciorul de cumpărături a rămas acolo mai mult de o săptămână. Unde sunt ceilalți care ar fi putut lua acele conserve?

Mama, care trăiește în Tulsa, a spus de asemenea că a observat dispariția oamenilor fără adăpost.  Ea îi mai ajută prin oferirea de locuri de muncă suplimentare (sau întâmplătoare/de ocazie), așa că era îngrijorată de bunăstarea lor. După aproximativ două săptămâni, l-a găsit pe unul dintre bărbații pe care i-a ajutat și l-a întrebat despre dispariția celor fără adăpost. El ia spus că regiunea (autoritățile teritoriale regionale) a oferit un program care să le permită să îngrijească vagabonzi fără nicio amendă suplimentară. El a spus că au trimis „camionete” în jur și i-au luat. Văzând cum închisoarea teritorială pare că dă pe dinafară, ea a întrebat unde i-au luat? El a spus că la adăpost pe strada Apache (în  nordul orașului). El a spus că această facilitate ar putea adăposti 200 de persoane. Mie îmi cam miroase a pește stricat. Chiar dacă acest om este fără adăpost, el a fost odată un predicator și are mintea întreagă. Cred că spune exact faptele. El este îngrijorat de prietenii săi și la fel sunt și eu.

Nici unul dintre ei nu s-a întors, așa că nu suntem siguri de soarta lor încă. Voi încerca să trimit poze cu camionetele albe. Mă întrebam dacă acest lucru se mai întâmpla și în alte comunități?

Prima mea căutare a fost după adăposturile din Tulsa, căutând în mod special pe strada, șoseaua, sau bulevardul Apache … și am găsit Liga Urbană Tulsa pe strada East Apache, Tulsa, Oklahoma.

La apelul către Liga Urbană Tulsa, ANP a fost informat că liga oferă programe GED și programe de lucru, dar nu găzduiesc persoanele fără adăpost. Mai mult, conform Shelter Listings Org, Liga Urbana din Tulsa „este o agenție de asistență socială aprobată HUD” (HUD – U.S. Department of Housing and Urban Development), care oferă o varietate de programe de asistență, dar nu locuinte reale pentru persoanele fără adapost.

Localizarea oamenilor fără adăpost pentru a-i aduna

Mulți au văzut rapoarte din ultimii ani cu privire la statele care au incriminat faptul de a fi fără adăpost, alte reglementări făcând ilegală acțiunea de a hrăni persoanele fără adăpost și chiar rapoarte mai deranjante, cu privire la persoanele fără adăpost care sunt luate forțat la „facilități”, drogate și plasate sub supraveghere armată … din nou, multe dintre ele prezentate de ANP în august 2014 , nu au mai fost niciodată văzute.

Din articolul datat august 2014:

Indiferent cum doriți să le spuneți, în sensul prezentului articol, acestea vor fi denumite tabere FEMA și există rapoarte care arată că persoanele fără adăpost din întreaga țară dispar pur și simplu, dar știm din rapoartele anterioare că unele orașe și state au incriminat faptul de a fi fără adăpost și au făcut pregătiri pentru a-i lua cu forța din stradă, cu posibilitatea de a alege: închisoare sau lagăre FEMA … dar așteptați, oficialilor nu li se „permite” să le numească tabere FEMA, potrivit unui raport recent.

„Îi abordăm pe stradă, întrebându-i dacă au nevoie sau doresc să li se ofere ajutor, de obicei oferindu-le hrană pentru a le atrage atenția directă, apoi dacă vin în birou, aceasta face ca munca noastră să fie de două ori mai eficientă”, a spus supraveghetorul. „În majoritatea cazurilor, decizia este deja luată pentru aceștia, dacă nu devin combativi sau beligeranți, caz în care îi trimitem pentru o evaluare psihologică de 72 de ore și apoi îi transferăm sub sedare sau sub medicație puternică la facilitate”.

Cifrele și cauzele „oficiale” sunt înșelătoare

Conform unui articol publicat în iunie 2015 de American Enterprise Institute, statisticile oficiale care arată că numărul persoanelor fără adăpost care dorm pe străzi se află în declin rapid, sunt înșelătoare din cauza „schimbărilor drastice în numărarea la nivelul străzilor din anumite comunități reprezentative pentru majoritatea reducerii la nivel național, sugerând că această numărare eronată poate juca un rol major”.

Rezumatul acestei lucrări continuă să afirme:

O explicație alternativă pentru fluctuațiile mari ale numărului acestor persoane este intensificarea măsurilor de incriminare a persoanelor fără adăpost, ceea ce determină ca și mai multe persoane fără adăpost să încerce să nu mai fie vizibile. Un alt semnal roșu este faptul că numărul homeless-ilor găzduiți în adăposturi sociale, care este mult mai fiabil decât numărarea lor pe străzi, a rămas constant.

Între incriminarea faptului de a nu avea adăpost și scoaterea în afara legii a organizațiilor și a oamenilor care oferă hrană persoanelor fără adăpost, guvernul local, de stat și federal a limitat numărul de martori care ar fi considerați „credibili”, privind tendința dispariției persoanelor fără adăpost.

Relatări ale dispariției oamenilor fără adăpost

Ceea ce au rămas sunt relatările martorilor oculari precum e-mailul cititorului prezentat mai sus și mărturii aleatoare de la alte persoane fără adăpost, cum ar fi cea găsită la Reddit din 2014, unde cineva care pretindea că este un bărbat fără adăpost spune că folosește biblioteca pentru a accesa Internetul descriind dispariția celor pe care îi cunoștea. Citate cheie prezentate mai jos:

Martin, un om mic, liniștit, a dispărut săptămâna trecută. De obicei, el statea aproape de partea de jos a orașului, în spatele gării – cu o sticlă mare de cidru și o haină ponosită, moțăind, în timp ce oamenii se apropiau de el și-i aruncau câțiva bani. Desigur, oamenii nu văd când dispărem. Adică, cine știe cu adevărat numele vreunei persoane fără adăpost din orașul lui? Mai mult, cine ar fi îngrijorat dacă ar pleca? S-ar putea chiar să vă salvați ceva mărunțiș. Mă plimbam pe lângă locul obișnuit al lui Martin când am observat că el nu era acolo. În schimb erau haina lui și pălăria întoarsă pe post de vas de pus marunțișul. Sigur că aș fi putut merge la poliție, dar lor nu le pasă de noi.

Adesea, oamenii pe care îi cunoști pleacă și o fac fără să spună nimic, mergând în liniște într-un alt oraș, dar nu fără lucrurile lor. Am presupus că s-a rătăcit undeva și a ieșit, dar în săptămâna următoare nu s-a mai întors deloc. Pălăria și haina lui au fost furate la un moment dat și nu l-am mai văzut niciodată. Am presupus ce este mai rău, că a căzut băut în râu. Cel puțin, asta era cel mai rău lucru la care m-am putut gândi atunci. Speram că s-a mutat într-un oraș nou, poate să se reconecteze cu familia și să aibă o casă, dar știam că aveam un optimism nesăbuit.

Ieri, o prietenă de-a mea – Annie – a dispărut. Eu și Annie am fost apropiați. Ea era trecută bine de cincizeci de ani și adesea împărțeam berea sau o pungă de droguri pentru a trece de noaptea rece, spunând povestiri despre viețile noastre trecute, stând în tăcere, trecând o cană de la unul la altul după lăsarea întunericului. A fost într-o marți dimineață și am hotărât să trec tiptil pe la locul ei obișnuit. Mă așteptam să văd o claie de păr roșu, dar tot ce am găsit era haina ei și câinele ei. Câinele ei era companionul său veșnic. Era o potaie soioasă, mereu tremurând și lătrând, dar îl iubea așa cum numai un stăpân o poate face. În afară de mine, cred că era singurul ei prieten. Am văzut-o refuzând un pat la adăpostul de noapte, când i-au spus că nu poate intra (cu câinele) și așa am știut că ceva nu este în regulă.

Nu ar pleca fără câinele ei. Încurcat, m-am aplecat și m-am dus să-l atrag, vorbindu-i încet, ca să știe că eu sunt – când a sărit pe mine. Dezvelindu-și dinții, s-a smuls din zgardă și a mușcat. S-a ridicat pe picioare și a avut în ochi o privire feroce. Ceva îl înspăimîntase, nu mai era un câine scheunând prietenos, ci revenise la starea animalică. A mârâit când m-am retras, cu piciorușele din spate tremurându-i. Câinele ei fiind încă legat, m-am gândit atunci că ea este pe aproape.

El vorbește despre discuția cu un alt bărbat fără adăpost numit „Rick”, și într-o postare ulterioară  susține de asemenea, că „Rick” a dispărut.

Aici sunt partea întâi și partea a doua a dezvăluirilor lui.

(Nota autorului – Link-urile de mai sus cu mărturia Reddit face parte din categoria Reddit ‘No Sleep’ (cititor H / T), ceea ce înseamnă că este o relatare care poate sau nu poate fi adevărată. Considerăm că se potrivește cu celelalte exemple enumerate în acest articol, dar am vrut să informăm cititorii că nu toate textele din subcategoria „No Sleep” sunt 100% adevărate, prin urmare aceste afirmații nu pot fi verificate. Am fost informați despre ce conține categoria „No Sleep” Reddit după ce articolul a fost publicat.)

Unde sunt? Ce li s-a făcut? Sunt programați pentru exterminare în „afumători”?

Au mai fost de-a lungul anilor rapoarte despre dispariția pur și simplu a persoanelor fără adăpost, iar în 2009 am afirmat că „Aproximativ 3.000 de persoane fără adăpost au dispărut din San Francisco”, iar alte relatări se referă la 2000 de persoane fără adăpost care au dispărut de pe străzile din Utah, fiind trimise la taberele FEMA pentru exterminare.

Alte exemple vin din Denver, Sacramento, Los Angeles și alte zone.

În timp ce unii ar putea crede că aceste afirmații sunt deasupra realității, este un fapt că persoanele fără adăpost dispar. Este adevărat că în unele zone sunt „adunate”. Este adevărat că unii dintre acești oameni nu au mai fost văzuți niciodată de cei care îi cunoșteau.

După primirea e-mailului inițial afișat în partea de sus a acestui articol, m-am îndreptat spre o sursă retrasă cu acces la contacte militare de nivel înalt și i s-a spus că da, acest lucru se întâmplă și în alte comunități, iar motivul pentru care acești oameni nu sunt văzuți niciodată este că sunt „adunați și executați, corpurile incinerate în crematorii portabile cu 18 roți denumite „afumători”, sub acoperirea nopții, fără a lăsa cenușă, miros sau fum”. Ni se spune, de asemenea, că această operațiune a început în 2005, că termenul „afumători” este denumirea dată în lumea operațiunilor negre și „vin și pleacă de la baze subterane”.

Pentru cei care nu cred că există „crematoriile mobile”, știm că Rusia le folosește pentru a distruge cadavrele morților săi de război. Mai multe dovezi că există crematorii mobile găsiți la RT.

Plecând de la această idee, dacă Rusia le are, atunci ce este atât de greu de crezut că și SUA le are?

[UPDATE] Reacția unui cititor trimisă pe e-mail în legătură cu acest articol

În ceea ce privește articolul despre dispariția fără adăpost în Tulsa, cu două săptămâni în urmă a fost o autorulotă FEMA parcată la un hotel din Okmulgee, ok. De asemenea, am văzut trei dintre aceste furgonete albe nemarcate, fără ferestre, îndreptându-se spre nord spre Tulsa, ok, în același timp. Era o furgonetă albă mai mică, care încheia convoiul, așa cum mergeau pe drum. Am fost cu siguranță suspicios în privința lor după ce am văzut autorulota FEMA parcată în Okmulgee.

Tom Lupshu, prietenul ANP, a remarcat că oamenii fără adăpost, pe care el i-a ajutat cu hrană și oferindu-le cele necesare, au dispărut din ianuarie 2014, întrebându-se: „Unde-i va pune Guvernul pe toți acești oameni fără adăpost?” Apoi, afirmând în detaliile sale video: „Ei folosesc acum o abordare mai vicleană pentru a-i aduna pe oamenii fără adăpost, sub stindardul bunăvoinței, în timp ce transportă în secret acești oameni în centrele de relocare în vederea exterminării. Sper că mă înșel.”

Următorul videoclip este demn de remarcat din cauza referinței sursei noastre la „bazele subterane” și pentru că am asociat acele orașe subterane, baze și tuneluri de o altă categorie de persoane dispărute.

Am relatat anterior că furgonetele albe au fost asociate cu un posibil trafic de ființe umane, de urmărire și de tentative de răpiri, am relatat, de asemenea, pe larg, despre grupurile de persoane dispărute din parcurile naționale, care refuză să țină evidența acestor dispariții, în timp ce autoritățile refuză să investigheze și în 2014, am publicat videoclipul (prezentat mai jos) care a arătat că în cel puțin 16 state există orașe subterane, tunele și baze militare care corespund grupurilor de oameni dispăruți din acele state și din parcurile naționale, majoritatea zonelor fiind bogate în legende, observări ale extratereștrilor, apariții OZN și se zvonește că (acolo) ar fi facilități militare.

Nu în ultimul rând avem „tabere FEMA pentru adulți fără adăpost, ascunse în spatele umanitarismului”, descrise în detaliu în felul următor:

„Denvers Road Home dezinformează în privința intențiilor bune de a aduna oameni vulnerabili în Denver. Aceste noi mici venituri, educația profesională și programele de sănătate „comportamentale” sunt doar cuvinte frumoase pentru taberele de internare pentru indezirabili și gânditorii liberi rebeli. Fără supraveghere, cu finanțare nesfârșită și o mulțime de „părți interesate” care beneficiază …… dintre care niciuna nu este poporul, pe care pretinde că îl slujește.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.