Groaznicul destin al unei fetițe crescute în ghetou și destinată ”pieței” – Ce a ajuns ea astăzi

”Am fost dusă în secret în Marea Britanie într-o cutie de mașină de spălat, când aveam 13 ani, pentru a scăpa de prostituție după ce am fost crescută pentru sex.

Lacrimile îmi alergau pe obraji când un bărbat ciudat m-a ridicat și m-a aruncat într-o cutie goală a mașinii de spălat lângă o altă fată și a închis capacul. Relatează copila într-o uluitoare mărturisire pentru The Sun

Aveam doar 13 ani și mama mi-a spus că mă salvează de la o viață de prostituție, dându-mă în secret la cineva din Anglia.

În ultimii ani, am fost nevoită să particip la adevăratele mele lecții de „narghilea” ale lui Vera Zlatkov – unde m-a antrenat pe mine și pe verișoarele mei în arta de a plăcea unui bărbat, pentru a putea câștiga bani ca prostituate-copii.

Născută de fată de țigan la vârstă de 13 ani, într-un ghetou rrom din Slovacia, am crescut și mi s-a spus că tot ce trebuia să-mi ofer este corpul meu și că într-o zi o voi face pe mama să câștige mulți bani din munca sexuală.

Mi-a spus că așteaptă să încep menstruația pentru a mă prostitua, dar când aveam 13 ani, s-a răzgândit.

Transportată într-o cutie de mașină de spălat, am crezut că toate visele mele s-au împlinit. Dar respirând în aerul proaspăt britanic, habar nu aveam despre ororile care mă așteptau în noua mea patrie regală.

Viața de ghetou 

Înainte de a începe discuția despre Anglia, aș fi acceptat că imensele blocuri gri în stil sovietic în care trăiam, fără apă curentă, electricitate sau gaz, erau locurile în care aș muri. În Marea Britanie, există foarte multă mândrie de a face parte dintr-un „ghetou”.

Dar locuința mea din cartierul Drovane era mai puțin un ghetou, era un loc care generează mai multe albume hip-hop deși e  mai mult un sărac: „Cufundat în această baltă? LOL ai acum hepatită C”.

 

Ne-am jucat pe saltele murdare și vechi, am purtat zdrențe și am trăit printre violatori și pedofili

Crescând în anii 90, nu aveam jucării. Verișoara meu și cu mine ne-am jucat cu saltele murdare, vechi, purtam zdrențe și papuci de gumă, am furat lucrurile turiștilor pentru a le vinde și am trăit în jur cu violatori și pedofili.

Guvernul și poliția ne-au lăsat în pace, aventurându-se în district doar atunci când aveau o crimă nerezolvată și aveau nevoie de o victimă aleatoare pentru a ocupa rolul de suspect.

În acele zile, mamele își protejau copiii urlând și plângând.

Cadou de …aniversare bolnavă

Mama, Lenka Zlatkov, este cu doar zece ani mai mare decât mine. Avea doar 13 ani când prietenii tatălui meu, cu care făcea banda de stradă, au cumpărat-o ca drept ”un cadou” de aniversarea a 23 de ani, pentru el.

Până în prezent, Franz Volker – tatăl meu – susține că nu știa adevărata vârstă a lui Lenka când s-a culcat cu ea. Cine știe? Locuiește în Germania și are acum cinci copii de la cinci femei diferite.

Exterior, mama era frumoasă, cu părul rebel și strălucitor, ochii căprui cremoși, ruj de culoare coral și un zâmbet distinct – cu toate acestea, de multe ori, ea a coborât des în ​​episoadele de beznă.

Ea m-a bătut și mi-a spus cele mai rele lucruri, cum ar fi „Într-o zi o să-ți tai limba din gură!” și „Aș vrea să te fi smuls din pântecele meu când ai început să miști”.

Mama fusese pusă la muncă la vârsta de 11 ani după ce a iritat-o ​​pe bunica mea cu cantitatea de mâncare pe care a mâncat-o.

La 12 ani, fusese cu jumătate din bărbații din zona noastră – iar la cea de-a douăsprezecea mea zi de naștere, mi-a spus: „Fii recunoscătoare, măcar așteaptă-ți perioadele înainte să te trimit la muncă”.

Îngrozită, m-am culcat cu o pilă de unghii ascuțită în apropierea pernei, în cazul în care Lenka ar fi venit acasă beată, cu un pedofil dispus să-i plătească destui bani pentru a-și schimba părerea.

Am ascultat cu dezgust și farmec în timp ce vorbea despre jonglerii cu două mâini, fără mâini și cu altele.

Au fost totuși alte două lucruri care m-au ținut departe de străzi: amenințarea cu represalii din partea tatălui meu și eșecul meu la școlile Hoecraft și Hookery.

În timpul lecțiilor speciale ale lui Vera, vara mea și cu mine ne strângeam la picioarele ei, ascultând cu dezgust și farmec în timp ce vorbea despre trucuri sexuale.

Excursie de vis în Anglia

Mama a fost – și tragic încă este – cuțitul în căptușeala sutienului, cicatricile avortului și tipul de prostituată ascunsă în împletiturile ei, care lucrau în diverse locații.

Dar a fost nevoie de ani de zile pentru a o vedea pentru ceea ce cu adevărat este: o fată abuzată și traumatizată.

Soarta ei ar fi putut fi și a mea – dar la scurt timp după împlinirea a 13 ani, Lenka a spus cel mai bun lucru pe care l-am auzit vreodată: „Te voi trimite în Anglia!”. Afirmația ei m-a lăsat fără cuvinte.

„Vreau să înveți să citești și să scrii. Poți să te întorci să-mi cumperi o casă”, mi-a spus mama.

Nu mi-a spus cum ajung în Anglia – sau cum a plătit călătoria mea – dar mai târziu am aflat că dormise cu atâția bărbați, încât trupul său fusese slăbit și înfricoșător.

Ascunsă în cutia mașinii de spălat

La două luni de la anunțul lui mama, m-a dus în Anglia într-o camionetă fără geamuri, cu un șofer scrutător și alți trei copii. – ”Fii bună”, ordonă ea, apoi plecă.

Am fost conduși în Olanda pentru prima dată – stând tăcuți în spatele autoutilitarei cu capul în jos – înainte de a fi aduși într-un container plin cu cutii de mașini de spălat.

Am fost panicată când am fost crescut – uram spațiile înguste. Unul dintre ceilalți, Vlasta, a fost coborât lângă mine. Am încercat să ne atingem mâinile, dar am decis să ne atingem doar degetele.

Câteva minute mai târziu, ușile s-au închis și am fost transportați în aer pe o barcă. Nu am fost niciodată atât de speriată.

Exploatată în noua mea casă de lux

Până la urmă am ajuns la noua noastră casă, Anglia. Traumatizați, am fost scoși din container, ascunși în spatele unei alte autoutilitare, cu niște haine proaspete, curate și bune de purtat, apoi conduși spre o clădire de apartamente din South Shields. Cu ferestrele sale extraordinare, părea maximul de lux.

Pe parcursul scurt al meu în acel oraș de pe litoralul de nord, am învățat să citesc și să scriu și am trăit cu o falsă „mătușă”  – o femeie locală care m-a trimis să curăț casele familiei, deși eram minoră.

Întotdeauna fusesem cea mai bună dansatoare din familia mea, acasă – dar bărbații mă călcau de multe ori, disperați de …ceva mai mult decât de un dans…

În cele din urmă, am fost separată de ceilalți și dusă în South Yorkshire, unde am fost plătită să dansez în haine spumante în fața grupurilor de bărbați exagerati și supraponderali.

De asemenea, am început să merg la școală folosind un document fals, unde am fost agresată și abuzată rasial.

La final, după ce m-am mutat la Leicester, m-am așezat cu GCSE-urile mele, obținând B-uri, C și un A în material textil. M-am mutat apoi în vestul Midlands, mi-am făcut nivelurile A și mi s-a atribuit un loc universitar.

Violată în grup de șase bărbați

Dar înainte de primul meu an de facultate, s-a întâmplat ceva oribil. Noaptea mergeam spre o stație de taxi când am fost violată de o gașcă de șase bărbați, care m-au numit Esméralda – din The Hunchback of Notre Dame – în timp ce roiau în jurul meu.

Mi-au tras părul înapoi cu o asemenea ferocitate, încât întregul meu corp s-a ridicat de la pământ. Când m-au părăsit în cele din urmă, am leșinat. Din fericire, am fost găsită de două femei și m-au dus la spital.

Atacul brutal a amenințat să îmi transforme viața de vis în Anglia într-un coșmar – și cu siguranță nu a ajutat nimic când am spus nenorocirea ofițerilor de poliție care mă judecau pentru trecutul meu.

Cu toate acestea, în ciuda spiralei către depresie și mâncatul pe sistem nervos, în lunile următoare violării mele – fiind mai mare acum, m-a făcut mai sigură pe mine – m-am gândit, în sfârșit,  „Așa, să revenim la viață acum”.

Am mers la universitate, am petrecut în fiecare an și am absolvit o diplomă. Am luat darul scrisului și am obținut astfel ceva extraordinar.

Țiganca educată

Astăzi iubesc Anglia, fac picnic în mod regulat, citesc cărți, vizitez castele, fotografiez natura și socializez cu unii dintre cei mai curați și amabili oameni pe care aș fi putut spera să îi cunosc.

Știu că, dacă locul meu de naștere m-ar fi ținut înapoi, aș avea vreo jumătate de duzină de copii până acum. Așa cum sunt, am douăzeci de ani, locuiesc în Midlands, singură, fără copii – și cu adevărat fericită. Sunt scriitoare, dar lucrez în continuare la curățenie și ca dansatoare. 

Iată cartea ei de confesiuni tulburătoare, adevăr și incredibile suferințe, o lume necunoscută majorității… Felicitări Eliska Tanzer, te așteptăm la Roma.


(Distribuiți pe Facebook – prietenii dvs au nevoie de știri verificate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.