Guverne, oriunde în lume, plasate mereu împotriva cetățenilor săi

O lume în derivă. Geopolitica mondială, de bune decenii, traversează un război economic generalizat. Dovada că… actualul mod de producție este în declin și este nevoie de o nouă orânduire… Care?

Sistemele statului, foarte costisitoare, se așază mereu contra omului, contra cetățeanului, contra oricărui bun-simț, contra logicii, contra vieții… pretinzând contrariul, că apără, îl realitate exploatează și …ucide…

Reașezări de fronturi și parteneriate, fiecare împotriva tuturor.

Educația, sănătatea, cultura, sunt duse oriunde în lume spre derizoriu. Se cheltuie miliarde pentru siguranță, pentru arme, pentru acapararea ultimelor resurse naturale, cu orice mijloace, chiar sub amenințarea armelor.

Deteriorarea ecosistemului planetar este doar o chestiune de curiozitate… Deteriorarea calităților umane, deteriorarea valorilor democratice, pierderea libertăților în mod accelerat și instaurarea dictaturilor subtil mascate sub imperiozitatea securității persoanei…. care persoană? …Patronii lumii!…

Nimic din ceea ce era valoare acum câteva decenii mai este și astăzi, totul pariat pe un procent la bursă, pentru un milimetru de cucerire a unui stat sau regiune de către o putere ocultă… Nu mai vorbim de teoria conspirației, ci de supraviețuire ca specie…

Îmbătrânirea populațiilor albe, occidentale, migrațiile conform unor planuri diabolice, conflictele strategice pentru a genera migrațiile, metișizarea ca intenție a globalizării și nu doar ca o banală consecință, amplificarea urii rasiale și religioase, a urii din orice motiv… sunt realitățile cotidiene.

Copiii, femeile și bătrânii sunt pe zi ce trece victime iar bărbații din ce în ce mai vulnerabilizați prin legi și măsuri absurde, în loc să se lucreze asupra unor chestiuni esențiale: educația și morala, concret restabilite.

În procesele educaționale se dau copiilor modele greșite și se așteaptă din partea lor să se comporte apoi altfel? Este logic faptul că anume se procedează așa, urmăresc să aibă astfel de rezultate. Totul se petrece potrivit unui plan diabolic, foarte bine pus la punct, plan pentru care se investesc cele mai mari resurse financiare. Crearea omului total derutat.

POLITICA ASTĂZI ESTE FĂCUTĂ DE NĂTÂNGE MARIONETE DIRIJATE OCULT. Votul tău este o glumă, un mod să-ți pape …bugetul… În realitate, alegi mereu greșit și tot ție ți se impută alegerea… Tot tu plătești daunele și tot tu suporți regimurile unor guverne plasate mereu împotriva cetățenilor săi.

Nu mai există oameni politici, ci doar scamatori dirijați ocult, tu contezi doar ca procent…

Tragediile Terrei: distrugerea ecosistemului, distrugerea vieții. Tragediile umanității: copiii, și așa puțini, uciși și mutilați fizic și psihic… Viitorul ar părea blocat într-un cont secret. Apocalipsa civilizației se află în plină desfășurare…

Inutil să votezi pe ăi vechi sau pe cei noi… schimbă-ți optica, schimbă viziunea, schimbă ceea ce pretinzi aleșilor …după… ce ai ales, învață-te să fii unit civic și să blochezi prin protest toate instituțiile statului până îți sunt rezolvate revendicările… Educă-te clipă de clipă.

Nu îți mai fie frică de serviciile secrete sau de organele de coerciție ale statului… Recucerește statul ca fiind fiecare dintre oamenii săi, nu sistemele odioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.