Halucinant: Mama i-a fost ucisă de un criminal în serie – și apoi adoptată de fratele criminalului…

Amy Robach le spune OAMENILOR că Heather Tiffany Robinson „a avut întotdeauna o senzație neliniștitoare în timpul creșterii cu unchiului ei”

În 1985, un criminal în serie din Kansas a omorât cel puțin 10 femei din două state, printre care ucigând-o și pe Lisa Stasi, o mamă în vârstă de 19 ani, al cărei trup nu a fost găsit niciodată. Până în 2000, anchetatorii au fost confuzi despre ce s-a întâmplat cu fiica lui Lisei, în vârstă de 4 luni, cu care tânăra mamă a plecat în noaptea în care a fost văzută ultima dată.

Adevărul s-a dovedit a fi unul șocant.

Vineri, la tv ABC, gazda Amy Robach stă de vorbă cu Heather Tiffany Robinson, care împlinise 15 ani când a aflat că …tatăl ei adoptiv este fratele bărbatului care i-a ucis mama.

John, asasinul în serie

După ce a ucis-o pe Stasi, criminalul, John Robinson, a părăsit scena împreună cu copilul său. A falsificat apoi documentele de adopție înainte de a-i înmâna copilului fratelui și cumnatei sale, care erau disperați de un copil. Au numit-o Heather.

Anchetatorii cred că părinții adoptivi ai lui Heather nu aveau habar că John – un tată și un bunic – era un criminal cu sânge rece sau că știau despre adevărul oribil din spatele modului în care a ajuns să obțină copilul. Interviul lui Heather marchează prima dată când vorbește despre calvarul ei.

Într-un clip exclusiv obținut de la People, Heather i-a spus lui Robach că aflarea faptului că mama ei nu a vândut-o în mod voluntar nu o mângâie deloc.

„Nu, a înrăutățit lucrurile”, a spus Heather. „Tot ceea ce îmi imaginasem și creasem despre Lisa a fost complet schimbat.”

Robach, într-un interviu acordat People, afirmă: „În mod surprinzător, Heather nu a fost șocată să audă crimele lui John Robinson. Ea spune că a avut mereu o senzație neliniștită din partea sa, pe măsură ce a crescut.”

Autoritățile l-au arestat pe John în 2000 pentru furt și violență sexuală. Dar percheziționarea unei proprietăți pe care o deținea în altă parte din Kansas a dus la descoperirea a două femei dispărute, ale căror cadavre erau ascunse în butoaie mari. Alte două cadavre au fost găsite într-un depozit închiriat pe numele său.

Robach spune la People că se consideră că este fascinant faptul că, „în mijlocul anchetei cu privire la nebunia criminală a lui John Robinson, detectivii au descoperit că fiica dispărută, Tiffany, presupus moartă, era în realitate vie și crescută chiar de fratele lui John. A fost o lovitură șocantă pe care nimeni nu o aștepta, în special Heather.”

Un juriu l-a condamnat pe John pentru trei crime din Kansas și a fost condamnat la moarte. De asemenea, John a pledat vinovat în Missouri pentru crimele altor cinci femei, primind cinci condamnări pe viață fără nicio șansă de liberare condiționată.

John, care se afla sub sentința de condamnare la moarte, în Kansas, și-a atacat sentința în acest stat. Potrivit People.

Rămășițele altor două femei pe care John a susținut că le-a ucis nu au fost niciodată recuperate.

Programul tv include, de asemenea, segmente de interviu cu Donald Robinson, fratele lui John și soțul lui Heather, Roberto Ramos, care își ajută soția să investigheze trecutul Lisei.

„Devenind mamă l-a inspirat pe Heather să caute răspunsuri despre mama ei naturală și despre viața ei timpurie”, spune Robach. „Dedica timp lui Heather de a afla mai multe despre mama ei – cum a trăit și cum a murit – este atât stimulatoare cât și sfâșietoare.”

Robach îi spune OAMENILOR că are un profund respect pentru Heather, citând „capacitatea sa de a merge mai departe, în ciuda tuturor tragediei incredibile pe care a suferit-o”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.