Horoscopul anului 2020: Începutul unei noi ere – Ce ne așteaptă în acest nou început?


Din poziția sa confortabilă în zodia pe care o guvernează, Capricorn, Saturn este spectacolul acestui an. Concentrat pe rezultate și pe realizări, Saturn te împinge să cauți ceea ce îți dorești. Obiective stabilite. Urmați un plan. Saturn vă provoacă să faceți tot imposibilul. Sunteți gata să îl faceți?


Puternicul Marte te va ajuta să ajungi acolo unde vrei – și repede. Pe măsură ce Marte începe anul în Berbec energetic și ambițios, poți trece câteva lucruri din lista de sarcini imediat pe ianuarie. Atmosfera competitivă a planetei Marte din Berbec oferă un sentiment pozitiv de realizare încă de la început.

Anul cosmic nu este complet fără a menționa cele trei perioade retrograde enervante ale lui Mercur, așa că începeți să le căutați în martie, iulie și noiembrie. Toate cele trei cicluri sunt cufundate în semne emoționale de apă, deci lupta cu sentimentele va fi norma. Cheia pentru a depăși un Mercur retrograd în acest an este să vă urmați intuiția. Dacă vi se pare corect, probabil este corect.

Pluton, mic, dar semnificativ, va vizita și pe Capricornul harnic în acest an. Va retrograda între sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii octombrie, apoi se încheie anul direct. Reconstruirea de la zero este elementul central al acestui tranzit, oferindu-ți credința că, dacă îl vrei împlinit și încerci destul, orice este posibil.

Semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) sunt provocate de emoție, iar anul acesta nu există lipsă. Cu Jupiterul din Săgetător ieșind până la începutul lunii decembrie, vă bucurați de un amestec de distracție și aventură. Călătoriți și învățați din alte culturi cât mai mult posibil. Zeița iubirii Venus nu intră în nicio perioadă retrogradă și starea de spirit este pasională și agresivă atunci când petrece timpul în semnele focului (Berbecul la sfârșitul lunii aprilie, Leu la sfârșitul lunii iulie și Săgetător la începutul lunii noiembrie). Traducerea? Nu va lipsi emoția în viața amoroasă!

Semnele Pământului (Taur, Fecioară și Capricorn) folosesc logica mai mult decât alte semne, așa că sunteți mulțumit de poziționarea lui Saturn în Capricornul practic și pământesc. Aceasta este o energie înrădăcinată cu care vă puteți conecta (mai ales când vine vorba de a avea grijă de detalii). Saturn retrograd de la sfârșitul lunii aprilie până la jumătatea lunii septembrie perpetuează încetinirea, împiedicând temporar progresul tău. Jupiter expansiv intră și în Capricorn faptic la începutul lunii decembrie, sporindu-ți dorința de a învăța. Explorarea activităților educaționale, studierea și citirea vă vor ajuta să treceți la nivelul următor.

Semnele aeriene (Gemeni, Balanță și Vărsător) experimentează un Uranus în mișcare lentă (care guvernează Vărsătorul) făcând tranziția de la Berbec înflăcărat la Taur în mișcare mai lentă la începutul lunii martie. Această energie nepotrivită (Uranus îi place să experimenteze, în timp ce Taurul urmează calea tradițională) poate împiedica progresul încetinind munca grea. Venus s-a concentrat asupra banilor mutați la zodia aeriană a Gemenilor la începutul lunii iunie, prezentând câteva oportunități importante de a face bani. Fii practic, nu te rătăci și ai grijă de acest premiu.

Vestea cea mare pentru semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) este că acestea găzduiesc ciclurile retrograde ale lui Mercur (martie în Pești, iulie în Rac și noiembrie în Scorpion). Când planurile tale lovesc un obstacol, folosește intuiția pentru a-l depăși. Neptun eteric este retrograd în Pești între sfârșitul lunii iunie și sfârșitul lunii noiembrie, astfel încât zâmbetele pot fi întrerupte temporar. Dacă ai trăit într-o negare, aceasta ar putea fi o trezire bruscă. Odată ce accepți vocea rațiunii, totuși, anul tău ar trebui să aibă mai mult succes.

Acum că ai văzut imaginea în mare a ceea ce universul îți rezervă, nu mori de curiozitate să afli mai multe detalii?


2020: Începutul unei noi ere – Ce doriți în secret? Horoscopul 2020 te ajută să îți transformi visele cele mai sălbatice în ceea ce privește iubirea, cariera, finanțele și viața, în general, în realități. Să urmărim acum fiecare semn:

Berbec

Ești un semn de foc care este întotdeauna gata pentru orice provocare pe care viața o aduce și anul acesta nu este diferit. Faci un pas înainte și cucerește lumea!

Hrănește energia frenetică a planetei tale dinamice de putere Marte, și 2020 începe cu această planetă agresivă din Săgetător, semnul aventurii și al cunoașterii. Călătoria în lume este acum o experiență incredibil de uimitoare, plină de experiențe și învățăminte valoroase. Vor mai dura și alte luni, până la sfârșitul lunii iunie, până când Marte va atinge poziția cea mai dominantă în zodia ta, unde va rămâne pentru următoarele două luni. Câștigarea este obiectivul tău principal și da, poți fi …o pierdere dureroasă… pentru unii!

Soarele îți vizitează semnul de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii aprilie, atât de fericit în ziua ta de naștere, un curajos și inspirat Berbec! Poți simți anticiparea la ceva extraordinar? Acum ești în elementul tău, așa că pentru luna următoare ești un războinic sincer (mai ales când vine vorba de competiții). Distrugi orice este în cale și împingi cu entuziasm spre atingerea obiectivelor. Oricine îndrăznește să stea în calea ta, ar trebui să fie atent acum: nu ai răbdare pentru potrivnici.

Chiron este în zodia ta tot timpul anului, provocând o criză gravă de identitate. Chiron contestă însăși ideea despre ceea ce crezi și ești și te face să te întrebi dacă ești pe calea cea bună pentru a atinge scopul vieții. Cel mai rău din acest tranzit ar putea să te pună la îndoială dacă ai chiar dreptul de a exista, dar ciclul retrograd al Chiron de la începutul lunii iulie până la jumătatea lunii decembrie te ajută să trezești focul Berbecului și să înțelegi de ce te subestimezi atât de mult. Îmbrățișează imediat oportunitățile de vindecare spirituală.

Taur

Dragostea ta pentru viața bună te motivează să faci câteva lucruri grozave în acest an!

Venus, zeița iubirii și a banilor, este suverană și pe măsură ce anul începe în Vărsătorul experimental (Venus în Pești la 1 ianuarie), mintea se deschide către idei noi în ambele domenii. Totuși, te simți mai confortabil, atunci când intră în semnul tău la începutul lunii martie până la începutul lunii aprilie și apoi… înapoi în Balanță (celelalte semne pe care le guvernează) pentru aproximativ trei săptămâni la sfârșitul lunii octombrie. Plăcerea și pasiunea se combină acum pentru a te ajuta să te bucuri de cele mai bune lucruri din viață. Singura perioadă retrogradă trăită de suveranul tău merge de la mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie, în timpul călătoriei sale prin curioșii Gemeni, făcându-te să reflectezi asupra dualității iubirii și a banilor. Chiar dacă nu poți imagina viața fără mulți dintre cei din preajmă, este interesant să iei în considerare alternativele.

Soarele petrece timpul în zodia ta pământească și atent la bunăstare între jumătatea lunii aprilie și sfârșitul lunii mai, atât de fericit ziua de naștere, frumos, loialul Taur! Ești gata să lucrezi din greu în schimbul plăcerilor pe care viața le are de oferit, în special frumusețea și abundența. Nu trebuie să-ți ceri scuze pentru a iubi lucrurile frumoase: această parte esențială a naturii tale este cea care te determină să ai succes. Acum simțurile tale sunt trezite și te îndrăgostești de mâncare gourmet, vin bun, parfumuri scumpe, foi de lux și opere de artă frumoase.

Și nu uita că Uranus, planeta schimbării, se mișcă în semnul tău constant pe tot parcursul anului, provocând tulburări în multe zone. Deși este retrogradat până la 10 ianuarie, revine la un ciclu retrograd la mijlocul lunii august până la sfârșitul anului. Deci ceea ce înseamnă pentru tine, dragă Taur, se schimbă odată cu… schimbările dorite. Nu este forța ta, dar faptul că este cât se poate de deschis și flexibil te va face să depășești câteva momente dificile în timpul acestui tranzit progresiv.

Gemeni

Conectează-te cu tine și cu ceilalți la un nivel superior anul acesta.

Mercur este conducătorul tău mereu logic și perceptiv și, ca una dintre planetele care se mișcă mai repede, schimbă semnele rapid. Toată lumea pare că va căuta temutele cicluri retrograde ale lui Mercur și, din moment ce el este conducătorul tău, ar trebui să fii foarte atent. Nu că îl vei lăsa să te încetinească prea mult, dar anul acesta cele trei perioade cuprinse între 6 februarie și 9 martie, 17 iunie și 11 iulie și 13 octombrie și 2 noiembrie sunt toate date de ținut minte. De asemenea, este important să reții că toate cele trei retrogradări trec prin semnele emoționale ale apei, care te sfătuiesc să încetinești atunci când te confrunți cu obstacole precum comunicații incorecte, neînțelegeri și accidente rutiere. Acest lucru va fi dificil pentru voi, Gemeni, dar puteți face acest dificil… firesc.

Soarele alunecă prin semnul tău aerisit de la sfârșitul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie, indicând un moment de alertă mentală atunci când poți comunica și schimba idei liber. La mulți ani Gemeni curioși și perceptivi! Acum te afli în culmea percepției tale, așa că vei observa lucruri pe care alții le ignoră. Mercur este, de asemenea, planeta legată de relațiile dintre frați și ce moment mai bun pentru a vă reconecta cu un frate sau o soră în toiul lunii de naștere? Indiferent dacă v-ați scris de mai multe ori pe zi sau nu v-ați văzut de ani buni, acum este posibilă consolidarea legăturii.

Este timpul să vă acordați detaliile la sfârșitul lunii august, când soarele intră în Fecioară, celălalt semn care stăpânește Mercur. Problemele de sănătate vor fi, de asemenea, cruciale, în special problemele de stomac / intestinale, pe care ar trebui să le rezolvați rapid.

Ascultă-ți corpul și măcar obține-ți un fizic care să excludă bolile mai grave.

Rac

Fă-ți o prioritate din anul acesta.

Semnul tău este conectat cu emoțiile tale de montagne russe, deci are sens fiindcă stăpânul tău este luna emoțională. Acordând o atenție deosebită mișcărilor lunii te va ajuta să înțelegi starea de spirit un pic mai bună în acest an, începând cu o eclipsă lunară plină / lunară în zodia ta la mijlocul lunii ianuarie. Poți simți efecte durabile ale acestei nebunii, deoarece este strâns legată de relațiile de familie, în special de părinți-copii. Întâlnirile și vindecările pot avea loc acum, dar ai grijă să nu cazi din nou în aceeași dinamică veche, nesănătoasă, pe care ai încercat să o consumi odată ce fericirea a decăzut.

O nouă eclipsă de lună / solar în semnul tău la sfârșitul lunii iunie coincide cu începutul lunii zilei tale de naștere, oferindu-ți ocazia să reîncepi (în special în zonele care îți preocupă prioritățile și oamenii care au venit și au plecat de la viata în ultimul an). Aceasta este o oportunitate de a înțelege ce lipsește și ce este bine să fie lăsat așa, în urmă.

Soarele în zodia ta de la sfârșitul lunii iunie până la sfârșitul lunii iulie este momentul perfect pentru a exersa îngrijirea de sine și pentru a-i proteja pe cei dragi. Știi că a avea grijă de tine este strâns legată de capacitatea ta de a avea grijă de ceilalți, așa că, dacă nu ai fost într-o poziție bună să faci lucruri pentru tine, legăturile tale de familie ar putea suferi. Încărcați-vă într-o zi de spa sau în weekend pentru a vă reîncărca.

 Leu

Cel mai bun leu care poți fi este în 2020!

Îți place să te concentrezi în atenție, deci este corect ca stăpânul tău să fie Soarele care stimulează ego-ul. La începutul anului 2020, Soarele este în Capricornul responsabil, așa că te vei găsi făcând lucruri pentru simțul de a realiza mai mult decât glorie. Toate acestea se schimbă până la sfârșitul lunii iulie, însă, când soarele trece în zodia ta strălucitoare și te întâmpină de ziua ta. Fericit, expresiv, creativ Leu! Starea ta de spirit este extrovertită și jucăușă și îți aduce reacții puternice la vechituri. Pentru următoarele patru săptămâni ești sufletul petrecerii și adăugi culoarea și drama care lipseau din viața celor dragi.

Luna emoțională este yinul yang-ului egotistic al soarelui, astfel încât noua eclipsa de lună din rac / la sfârșitul lunii iunie luminează și pentru tine, Leul. Acest timp extrem de reflectant aduce la suprafață câteva argumente emoționale inconfortabile pe care nu le vei putea ascunde și poate părea că… nu ești tu însuți. Personalitatea ta nu poate fi niciodată blocată cu adevărat, deoarece Soarele este acum după Lună, dar poate fi supus. Luați o idee din această perioadă relativ sumbră și faceți loc noului început emoțional.

Chironul călătorește și în Berbec (care conduce prima casă a lui și este un alt semn de foc) în acest an – ceea ce te poate pune complet în reflecția „cine sunt eu?” O criză de identitate este una dintre cele mai grave coșmaruri și poate pune mult stres ego-ului tău. Din fericire, ai o pauză de la această energie angoasă între începutul lunii iulie și mijlocul lui decembrie, când acest cuplu tulburător devine retrograd și oferă un spațiu pentru a-ți aminti cine ești cu adevărat.

 Fecioara

Ai grijă de mintea și corpul tău anul acesta!

Domnitorul tău, Mercur, este unul dintre cele mai rapide planete, astfel încât mintea ta este în mod natural rapidă și alertă. Anul acesta Mercur începe cu semnul practic aliat al Capricornului și formează rapid o conjuncție cu Jupiter în expansiune, stabilind un ton optimist pentru tot anul. Să te simți deschis și sociabil este un mod minunat de a începe 2020.

Există, de asemenea, obișnuitele trei perioade infame de Mercur retrograd de care trebuie să ai grijă, în acest an, între 16 februarie și 9 martie, 18 iunie și 12 iulie și 13 octombrie și 3 noiembrie. Din moment ce Mercur este conducătorul tău, probabil știi până acum că acest tranzit, cu gură rea, va face tot posibilul pentru a opri lucrurile, dar nu-ți face griji: acțiunile tale pozitive pot fi foarte eficiente. Anul acesta, Mercur retrograd vizitează toate semnele emoționale ale apei, astfel încât intuiția depășește adesea logica atunci când evită obstacolele și te confrunți cu dileme

Soarele strălucește în semnul tău iubitor de la sfârșitul lunii august până la sfârșitul lunii septembrie, așa că ziua de naștere practică fericită, harnică Fecioară! Ultimele zile de vară sunt momentul perfect pentru a elimina excesul și a te organiza mai mult. Prietenii și rudele pot solicita asistența ta pentru a obține ordine, precum și reputația ta, pentru diseminarea minuțioasă a bunăstării. Acesta este, de asemenea, momentul pentru a avea grijă de problemele de sănătate, așa că programează-ți vizitele medicului și urmărește orice teste sau lucrări de laborator pe care le-ai făcut.

 Balanță

Sentimentul tău de corectitudine te conduce la succes.

Adorabila ta planetă de origine, Venus, începe anul în aerul Vărsător aerisit, dar se mișcă repede către Pești sensibili și plini de compasiune la jumătatea lunii ianuarie. Această împerechere confortabilă creează un flux romantic și visător de iubire care te va ajuta să fii mai înțelegător, iertător și afectuos. Venus călătorește prin zodia ta de la sfârșitul lunii octombrie, punând relații strânse în prim plan. Nu lăsa voia ta de a negocia cu oamenii să conducă la indecizia paralizantă.

Singurul ciclu retrograd pe care îl experimentează planeta ta în acest an se desfășoară de la mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie, în timp ce te afli în Gemeni, făcându-te să reflectezi profund asupra neconcordanțelor din viața ta. Acest tranzit te încurajează să explorezi dualitățile din viața ta și să stabilești relații de dragoste / ură, astfel încât să găsești echilibrul și pacea pe care o prețuiești atât de mult.

Soarele îți scoate în evidență semnul pentru o lună de la sfârșitul lunii septembrie, atât de fericită zi de naștere cooperativă, Balanță diplomatică! Frumusețea ta (din interior și din exterior) este evidentă și ești adesea considerat standardul prin care ceilalți vor să-și trăiască viața. Luarea deciziilor poate fi o provocare acum, deoarece căutați soluția corectă finală, dar uneori nu există una care să îi facă pe toți fericiți.

Scorpion

Nimic nu vă zguduie încrederea în acest an!

Aveți deja figura acelui trist scorpion, dar îl veți simți cu adevărat atunci când planeta dvs. de putere, Marte, își petrece timpul în zodia dvs. la începutul anului. Câteva zile mai târziu, Marte merge la Săgetătorul aventuros în căutarea cunoștințelor, dar pentru primele două zile sunteți de neatins! Marte în Berbec, celălalt semn care guvernează, pune un alt pumn în momentul în care se reunesc la sfârșitul lunii iunie, dar ar putea să vă facă și nerăbdători și centrat pe sine, care nu sunt două calități intrinseci ale Scorpionului

Celălalt co-conducător al vostru, Pluton contemplativ, petrece anul în Capricornul ghidat, așa că va fi și mai important pentru dvs. să obțineți ceea ce doriți. Ați putea face orice pentru a vă reinventa, dar nu o faceți pentru altcineva. Acesta este anul vostru pentru a vă obține singur orice.

Soarele îți petrece timpul în semnul tău sigur, la sfârșitul lunii octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie, subliniind toate calitățile tale cele mai bune. La mulți ani intens, Scorpionule hotărât! Dorințele tale ies la suprafață și îți dorești relații mai intime și mai focoase. S-ar putea să fii chiar mai rezervat acum decât de obicei, dar aștepți că alții o vor dezvălui complet. De asemenea, transmiți un magnetism greu de ignorat pentru alții, dar ești foarte exigent cu privire la cine lași în cercul tău interior.

Săgetător

Dacă vă puteți imagina, îl puteți face în realitate.

Ca și Berbecul înflăcărat, natura ta extrovertită și aventuroasă este susținută de planeta voastră de putere, Jupiterul optimist. În acest an, Jupiter este din nou împerecheat cu Capricornul serios, așa că starea de spirit nu este încă atât de ușoară. Norocul tău este direct legat de acțiunile tale în acest an, asigurându-te în esență că ai norocul tău muncind din greu și modelându-ți activ viitorul. O perioadă retrogradă de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii septembrie vă oferă ocazia să vă revizuiți obiectivele și să vă reconsiderați câteva dintre opiniile / idealurile voastre. Dacă ești pe calea cea bună, mergi mai departe. Dar dacă greșești, recunoaște-l și schimbă direcția.

Vă place să vorbiți cu oamenii și să vă extindeți universul prin călătoriile mondiale, care se pot opri în toate cele trei perioade retrograde ale lui Mercur din acest an. Atenție la ciclurile de șase săptămâni de la mijlocul lunii februarie, mijlocul lunii iunie și mijlocul lunii octombrie, unde comunicarea ar putea fi imprevizibilă și anomaliile dispozitivelor electronice îți pot îngreuna viața. Întârzierile de zbor, rezervările hoteliere anulate în mod misterios și defecțiunile GPS fac ca această călătorie să fie de coșmar în această perioadă, dar din cauza influenței Racului asupra acestor retrograde (Racul afectează doar Mercur vara), bazează-te pe instinctele tale pentru a trece peste poți fi un adevărat leac

Soarele se oprește la casa ta între sfârșitul lunii noiembrie și sfârșitul lui decembrie, când obiectivul tău va fi să stabilești legături intime cu ceva mai mare decât tine. La mulți ani filozoficilor în căutare permanentă, Săgetătorule! Ai cel mai bun moment să îți extinzi orizonturile și să vizitezi noi locuri / întâlnești oameni noi acum, mai ales dacă te pot învăța ceva despre lume și / sau despre tine insuți. Unii oameni abia așteaptă să ajungă la destinație, dar totul depinde de călătorie.

 Capricorn

Combinați vechiul cu noul pentru a avea mai mult succes anul acesta.

Planeta ta de origine Saturn a ajuns în zodia ta practică în decembrie 2017 și continuă această călătorie și pentru o parte a acestui an. Ar trebui să vă concentrați în special asupra obiectivelor dvs. acum și s-ar putea să fiți în mod deosebit îndeajuns de obiectivul final din viață.

Trebuie să fii dispus să faci modificări pentru a-ți îndeplini potențialul maxim, dar o capră muncitoare nu se teme niciodată să facă tot ce trebuie pentru a urca pe vârf. Dezvoltarea și progresul în toate domeniile vieții este posibilă anul acesta dacă vă concentrați asupra dvs. și a ceea ce este cel mai important.

O perioadă retrogradă a lui Saturn începe la jumătatea lunii mai, după ce Saturn s-a mutat în acvariul cu gânduri gratuite (la sfârșitul lunii martie). Acest ciclu retrograd vă oferă un spațiu de respirație și vă încurajează să priviți în urmă în ultimele câteva luni pentru zonele vieții voastre care ar putea folosi un makeover.

Soarele îți vizită semnul disciplinat la sfârșitul lunii decembrie, un aniversar atât de ambițios, Capricorn orientat spre obiective! Ești un semn discret care preferă să-ți ții capul în jos și să lucrezi pentru obiectivele tale în cea mai mare parte, dar în timpul zilei tale de naștere poți căpăta viață în moduri neașteptate. Este posibil ca majoritatea oamenilor să nu știe că ai un simț al umorului rău pe care îl exprimi pe un ton sarcastic sau că Crăciunul este sărbătoarea ta preferată! Împărtășirea mai mult cu ceilalți îți va lărgi cercul social.

 Vărsător

Noul an este plin de schimbări și provocări!

Planeta ta de origine, Uranus, a făcut o evoluție importantă în Taurul constant anul trecut, iar aceste două energii foarte diferite nu sunt cei mai buni prieteni. Uranus este experimental și Taurului îi place să adopte o abordare conservatoare, așa că va exista o energie nepotrivită cu care să ne ocupăm acum. Perioada retrogradă pentru planeta voastră de putere în acest an se desfășoară de la mijlocul lunii august până la sfârșitul anului, ceea ce ar trebui să vă ofere o ușoară pauză de nevoia de rebeliune externă.

Întoarcerea acestui flux rebel spre interior, cu toate acestea, îți poate crea propriul set de probleme, deci fii pregătit pentru bătălii interioare care te pot conduce pe calea către autodistrugere (și în cele din urmă pentru răscumpărare) în acest an.

Soarele trece întotdeauna prin semnul tău la începutul anului, așa că de la sfârșitul lunii ianuarie până la sfârșitul lunii februarie, sărbătoriți-vă luna de naștere. La mulți ani pentru tine, creatorul de stil și schimbător de jocuri Vărsător! Soarele formează un pătrat pe planeta de origine la câteva zile după ce intră în semn, emitând o dublă doză de imprevizibilitate. Atenție la acumularea tensiunii nervoase, astfel încât să nu știi exact ce s-ar putea întâmpla în continuare. Îți place libertatea ta, dar nu prosperați în haos.

Pești

Un amestec de iluzie și realitate vă modelează anul.

Planeta ta natală Neptun susține abordarea ta idealistă asupra vieții și, întrucât călătorește în semn de evadare pe tot parcursul anului, acesta este momentul să visezi mare. Fii atent la intuiție și viziuni: subconștientul tău este o fereastră precisă pe sufletul tău și ceea ce îți dorești cu adevărat în acest an.

Perioada retrogradă a Neptunului are loc de la sfârșitul lunii iunie până la sfârșitul lunii noiembrie, ceea ce poate provoca colapsul tuturor zilelor tale. Având straturile moi și moi de denaturare plauzibilă pe care le-ai construit în jurul tău, poate fi neobservat și nu vei dori să te confrunți cu realitățile care încet încet te afectează. Ești mai dur decât pare, Pești, așa că trebuie să te confrunți mai bine cu …muzica, deoarece poate fi o binecuvântare în deghizare.

Soarele va pluti prin semnul vostru de imaginație de la sfârșitul lunii februarie până la sfârșitul lunii martie, atât de fericit ziua de naștere pentru dvs. pește creativ și romantic! Prosperați trăind în lumea dvs. de vis și tânjiți ca singurătatea să contemple tot ceea ce este cazul vieții.

Deoarece sunteți ultimul semn al zodiacului și pentru că acest tranzit are loc în timpul echinocțiului de primăvară, acesta este momentul pentru a îmbrățișa sfârșitul unui ciclu și începutul unuia nou. Luați o clipă de respirație și recâștigați-vă puterea înainte de a începe ciclul nou.

Tuturor vă dorim un an nou 2020 mult mai bun și cu împliniri durabile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.