Hoț păcălici: Fură mașina având înăuntru ei …o fetiță de doi ani și bunicuța…

Un hoț fură un SUV având înăuntru o fetiță de doi ani și pe bunicuța acesteia.

Mașina a fost recuperată în zona Santa Croce in Gerusalemme. În mașină, micuța de doi ani… și bunica ei de 69 de ani.

Aseară, miercuri, 6 februarie, carabinierii, susținuți de ofițerii Poliției de Stat și cei de la Poliția Locală, au căutat (și găsit) o Toyota RAV4, furată cu un pic înainte. În interiorul mașinii …fetița aflată în compania bunicii ei.

Faptele. Alarma la Poliția locală a dat-o un om care, în jur orei 19:30 a denunțat furtul unui vehicul. Conform denunțului, în interiorul mașinii Toyota RAV4, furată în zona Piazzale Prenestino, polițiștii știau că vor trebui să găsească fetița și bătrâna.

Carabinierii au început astfel o adevărată vânătoare în urma căreia s-a găsit mașina în zona Santa Croce, la nord de San Giovanni. Bunica și nepoata ei erau nevătămate.

Despre hoț, cu toate acestea, nici o urmă. Potrivit reconstrucției, făcută cu sprijinul bătrânei, conducătorul auto, a lăsat pentru câteva momente  SUV-ul său cu motorul pornit și ușa deschisă, coborând să ia ceva. Un hoț, aflat în treacăt, a profitat de ”oportunitate”, dar, ghinion… a descoperit că RAV4-ul nu era gol. Astfel, a abandonat-o, fugind pe jos și mulțumindu-se cu geanta proprietarului mașinii.

Ancheta continuă și se speră să se depisteze cât mai repede hoțul. (Adaptare romatoday)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.