Hoțul nu putea porni mașina pe care tocmai o furase și… solicită o platformă de la Serviciul de Ridicări și Intervenții Stradale

Un hoț ”inventiv” – nevoie mare… – a ajuns în arest la domiciliu pentru infracțiunile de furt agravat și fals material. De loc din Meta, provincia Napoli, omul de 40 de ani a încercat să fure o mașină, să spargă ușa și apoi panoul de bord cu un cuțit, dar nu putea acum și să pornească motorul. Nu a renunțat și, după schimbarea plăcilor, a chemat un camion de remorcare pentru a-i fi livrat vehicului la domiciliu, în Castellammare di Stabia.

Șoferul de la Intervenții a devenit suspicios tocmai din pricina la… cuțitul blocat în locul cheii de contact. Astfel, a început să-i pună omului mai multe întrebări, la care, bâblbâindu-se, hoțul tenta să explice că a pierdut cheile și că încerca s-o pornească totuși cu cuțitul. Dar minciuna nu a durat mult. Carabinierii au intervenit la timp pentru a arunca lumină asupra dinamicii. Faptele erau clare. Omul a ajuns în arest la domiciliu, în timp ce mașina a fost returnată proprietarului.