I-a săpat mormântul și stă zilnic cu fetiță în groapă – de ce face asta…

Povestea reală a unei familii greu încercate te va pune pe gânduri. Un tată i-a pregătit mormântul micuței lui și știe că fetiță își va găsi acolo odihna veșnică.

Micuța Zhang Xinlei a fost diagnosticată cu talasemie când avea două luni, iar suferința nu îi da micuței nicio șansă la viață. Copila va deceda, cu toate că părinții au făcut toate eforturile să plătească tratamente pentru a o salva.

Cei doi părinți disperați s-au împrumutat pe unde au putut și toți vecinii au pus mâna de la mâna ca să facă ceva pentru viață micuței.

„Ne-am împrumutat de bani de la toată lumea, până când nimeni nu a mai vrut să ne ajute”, a spus tatăl fetiței.

Disperat, bărbatul s-a gândit să găsească o soluție care să îi facă viața mai ușoară (?) micuței muribunde: i-a săpat mormântul și stă zilnic cu fetiță în groapă, ca să nu-i mai fie frică (fetiței sau lui?) atunci când va veni ceasul.

„Tot ce am putut să fac a fost să o aduc să se joace în mormântul ei. Aici își va găși liniștea, așa că tot ce pot să fac e să fiu cu ea în fiecare zi”, a mai spus părintele devastat de durere.

Boală micuței presupune să i se facă transfuzie de sânge în fiecare lună, ca să poată rămâne în viață. Sursa:

Micuța se îmbolnăvește des din cauza imunității foarte scăzute și stat mult în spital. Nici mama și nici tatăl fetiței nu au grupe de sânge compatibile cu micuța, iar un transplant ar costa extrem de mult.

Cei doi nu au posibilități financiare prea mari și au apelat la o strângere de fonduri, însă chiar și așa, soarta fetiței este pecetluită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.