Importanţa zilelor săptămînii

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

V-am promis că o să vă scriu despre importanţa zilelor săptămînii. Contează în ce zi a săptămînii facem anumite lucruri şi ducem la îndeplinire planuri importante.

Luni – ziua îngerului păzitor şi ziua casei. Se aduc rugăciuni pentru casă şi îl rugăm pe înger să ne protejeze casa. Cifra benefică a zilei este 4. Este o zi bună şi pentru cumpărături pentru casă. Luna este planeta care guvernează această zi. Atenţie la vise în special, luna este în plinătatea ei. Pot fi vise premonitorii. Este şi o zi romantică, ce predispune la sensibilitate, timiditate şi introspecţie. Acţiunile începute lunea au continuitate pe tot parcursul săptămînii. Energiile Lunii creează o legătură strînsă între trecut şi viitor care încurajează depănarea amintirilor, instalarea unor stări puternice de emoţii, a melancoliei şi chiar şi a fantasmelor şi stărilor de reverie. În această zi parcă şi cerul prinde viaţă şi trage a ploaie ca şi cum ar plînge. Sîntem îndemnaţi să dăm frîu liber emoţiilor închise în noi şi să ne eliberăm de greutăţi.
Această zi mai poate aduce după sine o stare de cugetare şi gîndire, prin care anumite persoane rememorează ceea ce au făcut în trecut sau în alte vieţi. Se transpun în acţiunile şi deciziile pe care le-au luat în trecut şi nu mai sînt atenţi la ceea ce se întîmplă în prezent. Este ziua karmei. Vin vise despre ce trebuie să facem, întîlnim persoane cu care avem ceva de lucrat karmic sau avem o misiune cu ele. E o zi bună pentru a merge la terapeut, la reflexoterapie, yoga etc. Semnul favorizat al acestei zile este racul. Culorile favorabile sînt: argintiu, alb, gri. Pietre norocoase: piatra-lunii, cristal-de-stîncă, perla.

 

Marţi – ziua războiului şi a planetei Marte. O zi în care pot apărea certuri în casă, la serviciu, cu prietenii. Nu degeaba se spune că „marţea este de-a hoarţa”. Dar şi în cerutri se poate învinge cîteodată. Planeta care guvernează ziua este una care nu aplanează conflictele ci le intensifică. Este ziua favorabilă abordărilor tranşante, acţiunii directe, perseverenţei şi a luptei deschise. Dar şi a impulsivităţii, crizelor de orgoliu, nerăbdării. Ziua de marţi atrage după sine şi un val de energie care oferă spor la curăţenie şi activităţi sportive, orice acţiune fizică plină de mişcare este bine venită, pentru a disipa energia războiului. Este ideală pentru tot felul de acţiuni în forţă. Este o zi care favorizează şi munca în aer liber, o zi plină de energie care ne încurajează să fim mai activi şi eficienţi în orice alegem să facem. Sînt alimentate în special acţiunile care implică curaj, determinare şi îndîrjire. Atenţie însă la a se ţine sub control sentimentele de agresivitate şi competiţie distructivă şi impulsivitate guvernate de către războinicul Marte. Mai bine mergeţi la sală. Cifra benefică este 5. Semnele favorizate în această zi sînt Berbec si Scorpion. Culori favorabile sînt: roşu, grena, portocaliu, purpuriu. Pietre norocoase: safir, rubin, granat

 

Miercuri – ziua de serviciu, de afaceri. O zi guvernată de planeta Mercur, care a fost zeul comerţului la romani. Patronată de acest zeu al comerţului şi comunicaţiilor, miercuri aduce isteţime, noroc şi bani, putere şi convingere, hărnicie. Dar şi exces de raţiune, pedanterie, ranchiună dar şi minciună. Sîntem mai deschişi comunicării în scris şi vorbit, cuvintele au forţă. Este benefică de altfel şi călătoriilor, studiului, deplasărilor, afacerilor de succes şi mai ales comunicării cu cei din jur. Ziua de miercuri alimentează dorinţa de cunoaştere, de a descoperi cît mai mult şi încurajează procesele de gîndire şi activitatea mentală. Stimulează dorinţa de dezvoltare personală prin cunoaştere şi din această cauză trebuie ca puterea de concentrare să fie asupra unui domeniu de interes pentru a nu deveni distraşi de multe lucruri mărunte. Cifra benefică este şi 6. Semnele favorizate sînt Gemenii şi Fecioara. Culori favorabile sînt: portocaliu, albastru deschis, gri, galben, violet, verde.
Pietre norocoase: rubin, ametist, lapislazuli.

 

Joi – ziua bucuriei, a prieteniei, a deschiderii faţă de cei apropiaţi ori a Marelui Benefic, cum i se spune în astrologie, pentru că i-a fost atribuită, chiar în mijlocul săptămînii planetei Jupiter. Ea insuflă, armonie în familie, prieteni aproape, cumpătare în toate, dar şi simţului critic dezvoltat, tradiţionalist şi conservator. este ziua in care avem nevoie de libertate. Este o zi benefica pentru calatorii, pentru a intelege mai bine lucrurile, pentru a ne dezvolta si a invata. Joia putem studia şi învăţa pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pentru a ne îmbunătăţi cunoştinţele. Predomină buna dispoziţie, optimismul, generozitatea şi o stare generală de bine. Jupiter favorizează schimbările iar deciziile mari şi importante care pot schimba cursul vieţii sînt bine venite în zilele de joi. Cifra benefică este 2. Semnele favorizate sînt Săgetător şi Peşti. Culorile favorabile sînt: purpuriu, albastru, indigo. Pietre norocoase: safir, ochi-de-tigru, ametist.

 

Vineri – ziua sufletului pe plan spiritual. Zi de post şi rugăciune. Patronată de Sfînta Paraschiva în mod special, căreia i se mai spunea Sfînta Vineri. Frumuseţea interioară şi exterioară, armonia, binele şi sentimentul de împlinire pe care le răspîndeşte ultima zi lucrătoare a săptămînii sînt atribuite planetei Venus. Chiar daca ea aduce poate aduce şi superficialitate, risipa, vanitate, delăsare. Acţiunile culturale şi artistice sînt bine venite în zilele de vineri, iar lumea pare să fie colorată în tentă de roz. Oportunităţile şi posibilităţile de reuşită, în special în tot ce este legat de suflet sau dragoste cresc considerabil atunci cînd Venus veghează asupra noastră. Cifra benefică este 8. Semnele favorizate sînt Taurul şi Balanţa. Culorile favorabile: verde, roz, albastru. Pietre norocoase: smarald şi jad.

 

Sîmbătă – ziua celor mai retraşi. La biserică se face pomenirea morţilor. Chiar daca e patronată de cel mai morocănos zeu, Saturn, ziua aduce noroc şi reusită în activităţile care cer minuţiozitate, învăţare, autoanaliză şi introspecţie. Sîmbăta este favorabilă celor care stau în banca lor, sînt pioşi şi înţelegători. Este şi ziua calmului, consecvenţei şi răbdării. O zi a sincerităţii şi austerităţii în care este important să reevaluăm obiectivele şi direcţiile spre care ne îndreptăm în viaţă. Acţiunile ce ţin de meditaţie, concentrare şi autoevaluare sînt puse într-o lumină favorabilă de către planeta Saturn. În zilele de sîmbătă oamenii devin mai maturi şi înţelepţi dacă reuşesc să lase deoparte orice pretenţii şi nemulţumiri.
cifra benefică este 9. Semnul favorizat este Capricornul. Culorile favorabile sînt: negru, gri, indigo, albastru-închis. Pietre norocoase: turcoaz, diamant

 

Duminica – ziua soarelui în care se celebrează însăşi creaţia este ziua de odihnă a lui Dumnezeu, în care au loc slujbele sfinte, iar spiritele se odihnesc şi fiecare persoană îşi caută liniştea fizică şi psihică. Este o zi în care spiritele sînt hranite pe deplin şi în care, energia spirituală este regăsită. Energiile solare sporesc potenţialul şi hrănesc dorinţa de a dărui tot ce este mai nobil şi frumos din sufletul fiecărei persoane. Este o zi în care ar fi bine să ne petrecem timpul în sînul familiei şi cu cei dragi. Totul este energie, încredere şi optimism. Chiar daca e patronată de cea mai puternică stea, ziua are aspecte negative care atrag ghinionul pentru cei care comit excese şi nu au discernămînt. Cifrele benefice sînt 1,3,7. Semnul favorizat este Leu. Culorile favorabile sînt auriu, galben, portocaliu şi alb. Pietre norocoase: chihlimbar, topaz, piatra-soarelui.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •