În Austria nicio firmă românească nu ar obține aprobarea să le taie pădurile și să le care lemnul brut în România. Invers cum de a fost posibil?

Holtz Industries

În țara noastră sunt interzise defrișările ilegale. Dar, cele legale sunt adevăratul dezastru, marea nenorocire. Cei care au aprobarea taie milioane de arbori iar un biet om dacă ar tăia unul, ar face pușcărie. Cel care semnează aprobări, NU?

S-a făcut mare tam-tam pe seama defrișărilor masive a pădurilor din România. GreenPeace, alte organisme internaționale, întreaga media din România, au efectuat anchete și reportaje prin care tot omul să știe adevărul. Românul dacă taie un copac este pedepsit, de altfel, ca în toate țările europene, țările europene își apără patrimoniul, ocrotesc pădurile, mai puțin pe ale noastre. Unii politicieni UDMR au făcut milioane de euro din defrișări, ca apoi să declare că nu se consideră cetățeni români și nu vor sărbători centenarul unirii, deși sunt născuți aici în România și tot aici jupoaie țara de resursele naturale în disprețul față de români. Asta fiindcă autoritățile statului intervin doar împotriva românilor și-i protejează pe politicienii minoritari …pentru a nu cădea drept xenofobi!…!

Ce s-a întâmplat cu firma austriacă? A închis cumva afacerea din România? Da’ de unde!… Afacerea este din ce în ce mai prosperă, statul, prin mafia celor care s-au perindat la guvernare, a asigurat formele legale, așadar, austriecii pot tăia și exporta materia primă lemnoasă cu acte în regulă. În nicio țară europeană nu se acordă astfel de libertăți unei firme private, mai ales străine. Cum pot fi pedepsiți guvernanții care au semnat concesionarea pădurilor și legalitatea defrișărilor și exportului de lemn? Nu pot fi pedepsiți fiindcă, iată, cetățenii români nu știu și nu-i interesează și nici nu vor să ceară aleșilor legile responsabilității actului politic. Dacă ar fi vreo lege prin care să poți trage la răspundere un guvern pentru deciziile antistatale, nimeni apoi, ajuns la putere, nu ar mai semna după bunul plac și interes niciun act sau decizie dușmană țării.

Pădurile au fost de milenii un loc strategic, de supraviețuire, o sursă de trai și de protecție. ”Codru-i frate cu românul”, ba mai mult, i-a fost tată și mamă… Acum, tinerii și forța de muncă pleacă în alte țări, resursele naturale pleacă în alte țări, acele alte țări prosperă și se laudă cu nivel de civilizație, pe când România, de la încet-încet spre cât mai iute, dispare…. va rămâne secătuită și prădată, îmbătrânită și populată cu imigranți asiatici, condusă de afaceriști occidentali.

În Austria nicio firmă românească nu ar obține aprobarea să taie pădurile și să le care lemnul brut în România. Invers cum de a fost posibil? Iată, media ne aruncă sarea în ochi cu DNA-ul și câte-un pesedist neascultător sau alt nesupus arestat dar nu poate să aresteze pe cel care a semnat aprobările defrișărilor, fiindcă acestea au fost legale. Pricepeți acum ce ar însemna o lege prin care decidenții să răspundă pentru ceea ce decid? Puterea, odată dobândită prin alegeri, nu înseamnă putere absolută, despotism, ci în baza unor legi doar că… acele legi NU EXISTĂ.

Și măcar dacă ar fi doar pădurile cele care dispar din România. Petrolul, gazele, energia, mineralele, dar mai ales inteligența și forța de muncă… Bogăția unei țări este munca oamenilor dar mai ales interesul comun, interesul pentru prosperitatea țării tale și nu a găștii mafiote. O soluție ar fi să cerem de urgență legea răspunderii actului politic sau… o răscoală populară care să sfârșească prin pedepsirea a absolut tuturor celor care au avut funcție de decizie în țară de la 89 încoace. La ștreang cu ei!

Și, apropo, faimoasa UE cu legile ei europene de obligare la nu știu care standarde și care se pretind mai presus de Constituția statelor componente, autoritățile UE, de ce nu fac nimic împotriva distrugerii pădurilor din România? Fiindcă ne consideră țară de muls și de batjocură. Noi nu avem drepturi egale la masa comună. Civilizații din vest sunt bogați fiindcă exploatează alte țări. Este ca și cum te-aș obliga să cultivi peticul tău de ogor și apoi ți-aș lua cu japca recolta și mai apoi tot eu ți-aș bate obrazul că …de ce ești sărac!