În Rusia a fost arestată o familie de …canibali, acuzația șoc: a devorat 30 de persoane

uluit

Identificate până acum 7 victime cu certitudine: Primul episod ar părea să se fi consumat în 1999; abia această din urmă victimă a dus la prinderea celor doi, prin intermediul unor fotografii luate de pe un telefon mobil pierdut.

Un bărbat și o femeie au fost arestați de poliție pentru că sunt bănuiți că au răpit, omorât și devorat până la 30 de persoane.

S-a întâmplat în Rusia, în regiunea Krasnodar. Mass-media locală a raportat cazul. Poliția a identificat până acum șapte victime cu certitudine. Potrivit lui Mir24, cuplul a recunoscut că rămășițele găsite în frigider erau destinate consumului. Cei doi și-ar fi  început activitatea lor criminală în 1999. Sursa include fotografiile făcute de anchetatori cu un telefon mobil pierdut pe străzile din Krasnodar.

Cuplul diabolic –  Omul a fost arestat la începutul lunii septembrie după ce rămășițele unei femei au fost găsite într-o cazarmă militară. Potrivit lui Mir24, s-a descoperit și o găleată cu părțile din trupul femeii ucise, precum și  o pungă care ar fi aparținut victimei. Suspectul, după ce a fost arestat de poliție, a negat inițial că a ucis-o pe femeie, spunând pur și simplu că a găsit rămășițele, că a luat câteva imagini cu telefonul, pe care apoi și l-a pierdut. Femeia arestată este soția suspectului și, potrivit unor surse media, a fost asistentă medicală la un institut militar local. Potrivit Ria Novosti, acuzatul a confesat  deja două dintre crime iar anchetatorii examinează toate ipotezele.

Primii care au dat detalii au fost cei de la Daily Mail, (apasă pe albastru și vezi sursa) care au publicat și  numele presupușilor canibalii și relatează despre acele selfie postate pe rețelele sociale cu părțile  victimelor.

În cătușe, prin urmare, Dmitri Bakshaev, 35 de ani, și soția sa Natalia Shaporenko, 42 de ani, infirmieră, opera lor zguduitoare s-a încheiat. Opt părți ale unui corp uman au fost găsite în congelatorul cuplului și anchetatorii au trecut prin sită întreaga zonă pentru a găsi și alte rămășițe.

Cuplul a fost arestat, după ce poliția a găsit un telefon mobil, pierdut în Krasnodar, care conținea imagini ale omului fotografiat care prezintă cum consumă  bucățele de carne umană…