În sângele unei fetițe de doi ani și jumătate: hașiș, marijuana și cocaină

Urme de hașiș, marijuana și chiar de cocaină în sânge și în urină – au găsit doctorii de la San Matteo din Pavia când au spitalizat o fetiță de doi ani și jumătate care a ajuns în comă.

Potrivit „La Provincia”, copilul, în casa părinților în apropiere de Milano, unde pe 22 decembrie a leșinat. Cei doi, tatăl, vânzător ambulant, treizeci de ani și mama, au sunat la ambulanță. Fetița a fost dusă la Humanitas din Rozzano, dar aici neavând departamentul de pediatrie a fost transferată urgent în Pavia, unde testele au arătat că …a luat droguri.

După tratamentul adecvat, și-a revenit. A fost externată, cu promisiunea (ținută) ca părinții să o readucă pentru o verificare, a doua zi. Între timp, a intervenit poliția și Curtea de Minori din Milano, încredințând copilul, care fusese otrăvit cu droguri, la secția de pediatrie din San Matteo, unde este și acum.

Părinții au fost decăzuți din drepturile părintești și a fost deschisă o investigație pentru a se înțelege modul în care a fost intoxicat cu droguri copilul. Acum, avocatul mamei și tatălui, Antonio Savio, va cere ca fetița să fie încredințată unchilor care trăiesc în Brescia.