Încă o tragedie în familie: ucide soția și apoi se spânzură

Cadavrele unui cuplu de vârstnici au fost descoperite într-un apartament din Busto Arsizio (Varese), ipoteza fiind că acesta este un caz de crimă – sinucidere. Conform constatărilor, femeia, Maria Dolores Della Bella, 68 de ani, a fost găsită în dormitor, cu semne de strangulare pe gât, în timp ce soțul, în vârstă de 72 de ani, Giovanni Galloni, a fost găsit spânzurat într-o altă cameră a casei. Alarma a fost dată de fiica acestora.

Conform anchetei, femeia s-ar fi simțit rău și a fost în spital pentru un consult și, probabil, în disperarea produsă de aflarea unui diagnostic extrem de grav și teama de a fi nu capabil să suporte pierderea, soțul ei a acționat curmându-i chinurile, apoi și pe ale sale, spânzurându-se.

În casa lor, fiica a descoperit cadavrele după ce a încercat în mod repetat să ia legătura cu ei, în jurul orelor serale. Potrivit informațiilor inițiale, femeia are urme de strangulare pe gât și a fost găsită întinsă pe pat, în timp ce corpul bărbatului era spânzurat pe coridor.

Cele ultimele două  săptămâni au fost văzuți împreună la spital, unde femeii i se diagnosticase o boală incurabilă. Acum va urma autopsia pentru a determina cauzele morții și pentru a confirma ceea ce a fost stabilit până în prezent de anchetatori.