Încearcă să-l găsească pe străinul misterios care i-a plătit contul de 142 £ pentru cina de ziua ei

O femeie încearcă să găsească pe străinul misterios care i-a plătit contul de 142 £ pentru cina de ziua ei, apoi a plecat înainte de a-i putea spune mulțumesc.

Shauna Wilson a luat cina cu familia ei la Cosmo, în centrul orașului Manchester, joi seara, când a fost uimită de actul aleatoriu al bunătății.

Wilson, care lucrează ca asistent pentru persoanele cu dizabilități de învățare, s-a dus la restaurantul Deansgate pentru a sărbători aniversarea de 21 de ani.

A spus că un om care stătea lângă familia ei a observat un balon pe masa sa și a întrebat pe cine sărbătorea.

Apoi și-a părăsit masa și s-a întors la scurt timp după aceea pentru a-i spune lui Shauna că a plătit întregul cont de 142,88 de lire – a lăsat și un bacșiș personalului.

Tânăra a spus că omul a plecat imediat după ce a spus ei ceea ce a făcut, înainte de a avea timp să-i mulțumească.

Acum, e nerăbdătoare să-l găsească ca să-i spună cât de recunoscătoare e pentru gestul lui.

Ea a mai spus că omul misterios, pe care l-a suspectat a fi un fotbalist, i-a restaurat credința în umanitate. Dra Wilson, din South Manchester, a spus: „tocmai am văzut omul întrebând cine a este sărbătorita. I-am spus și el nu a spus nimic, atât, în glumă am spus, nu o să-mi urezi la mulți ani?”. „Apoi, el a plecat și -s întors pentru o clipă spunând: „am plătit toată consumația, la mulți ani, ziua bună ...și a fugit.”

Am încercat să-l urmăresc, dar a dispărut prea repede. Mi-aș fi dorit să am o șansă să-ți mulțumesc. Ce om minunat. A fost cel mai altruist, grijuliu și amabil lucru pe care l-a făcut cineva pentru mine! Sunt atât de tristă că nu i-am putut mulțumi. Eu și toată familia mea am fost fără cuvinte. Categoric o aniversare de care ne vom aminti iar eu sunt veșnic recunoscătoare.”

Shauna a adăugat: „Presupun că este un fel de fotbalist… Dar, vreau doar să-i mulțumesc pentru un gest atât de bun.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.