Incendiul de la fabrica din Alba Iulia – încă nestins, cauze necunoscute însă, și vești bune:

Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici după aproape 30 de ore de la izbucnirea lui, pompierii continuând să se lupte cu ultimele focare, ei intervenind cu şase autospeciale.

La fabrica din Alba Iulia erau angajaţi în jur de 300 de oameni.

Grupul francez Solina anunţă că nu va renunţa la activităţile de producţie din România, în urma incendiului care a distrus fabrica de condimente din Alba Iulia şi că în perioada următoare activităţile de producţie vor fi transferate către alte fabrici ale companiei din Europa până la remedierea situaţiei din ţara noastră.

În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore. În momentul izbucnirii incendiului, niciun angajat nu se afla în interiorul fabricii, şi din fericire nu au existat victime. Cauzele declanşării incendiului sunt încă necunoscute şi vor fi comunicate în urma finalizării anchetei de către autorităţile competente.

Fabrica Solina din Alba Iulia era autorizată ISU şi întrunea toate condiţiile necesare unei operări sigure.

Solina a mai anunţat că va face toate eforturile pentru a asigura continuitatea angajaţilor fabricii de la Alba Iulia şi siguranţa locului de muncă pentru aceştia.

”Solina România doreşte să asigure toţi partenerii de afaceri (clienţi, furnizori, instituţii publice şi private) de onorarea angajamentelor în cele mai bune condiţii ţinând cont de împrejurări. În ceea ce priveşte responsabilitatea faţă de angajaţii noştri, vom face toate eforturile necesare pentru a le asigura continuitate, siguranţa locului de muncă şi perspectiva viitorului.” declară într-un comunicat cda al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.