Incident la Ambasada nord-coreeană din Madrid

Autoritățile spaniole au investigat un incident la Ambasada nord-coreeană din Madrid, miercuri, după ce atacatorii au dat buzna în clădire, au legat și au acoperit capul unor muncitori înainte să fugă din clădire cu dispozitive electronice.

Poliția națională de la Madrid a lansat o investigație privind incidentul din 22 februarie, după ce ofițerii au asistat o femeie originară din Coreea de Nord care prezenta unele leziuni.

Ministerul a declarat că diplomații nord-coreeni sau alți oficiali guvernamentali nu au depus plângere.

Femeia a fost, potrivit relatărilor, unul dintre lucrătorii care a fost legați și mascați de atacatori neidentificați. Atacatorii au fugit cu computere și telefoane mobile, a declarat Alejandro Cao de Benos, un ghid turistic și consilier guvernamental nord-coreean, citând membrii personalului ambasadei.

Raportul incidentului vine în aceeași zi în care președintele Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un au dat startul celui de-al doilea summit de la Hanoi, în Vietnam. Liderii au schimbat strângeri de mână miercuri seara, înainte de a răspunde pe scurt întrebărilor reporterilor.

Ei, de asemenea, s-au bucurat de o „cină de socializare” miercuri noapte, unde Trump a lăudat „relația specială” cu Kim și s-au tachinat reciproc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.